Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak ništa od plana

Vesna Pisarović rastužila obožavatelje posljednjom objavom na Facebooku: 'Kako dalje nakon ovog?'

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/9
08.04.2021.
u 09:56

Vijest o otkazivanju nastupa otkrila je na svojoj Facebook stranici, a iako je otkrila i novi datum koncerta, mnogi su ipak bili tužni i razočarani.

Pjevačica Vesna Pisarović i dalje je jedna od naših najomiljenijih glazbenica, za njezine nastupe uvijek se traži ulaznica više. Za desetak dana Vesna je trebala održati veliki koncert u Domu Sportova, no zbog situacije s pandemijom morala ga je otkazati. Vijest o otkazivanju otkrila je na svojoj Facebook stranici, a iako je otkrila i novi datum koncerta, mnogi su ipak bili tužni i razočarani.

"OBAVIJEST!!! Još uvijek je na snazi mjera o zabrani koncerata s većim brojem ljudi te se koncert Vesne Pisarović 17. 4. 2021. u Domu sportova nažalost ne može održati. Novi termin koncerta je 12. 11. 2021. Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin. U slučaju da Vam novi termin ne odgovara, ulaznice možete vratiti od 8. 4. 2021. do 30. 4. 2021., na prodajno mjesto gdje ste ih i kupili. Ako ste ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, molimo Vas da se javite na info@eventim.hr", stoji u Facebook objavi.

Foto: Facebook/TS Auris

Ispod objave odmah su se zaredali komentari Vesninih obožavatelja. "Ajde neki live pa da barem malo uživamo u koncertu", poručila joj je jedna od obožavateljica.

"Kako dalje nakon ovog?", "Opet ništa od drage Vesne", nizali su se komentari tužnih obožavatelja. "Zato i biva u našim srcima", napisao je jedan od obožavatelja.

Bilo je i onih koji smatraju da je i novi datum previše optimističan te da bi se koncert mogao održati tek na proljeće 2022.

"Čekat ćemo da jutro donese kraj koliko god treba",  zaključio je jedan od pratitelja.

Foto: Facebook/TS Auris

Inače, Vesna Pisarović nedavno je nakon nastupa na Dori u Opatiji otkrila i veliku životnu novost. Iako ne voli pretjerano govoriti o privatnom životu, Vesna je otkrila kako se nedavno sa suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca, vratila živjeti u Zagreb. Sve do 2020. zajedno su živjeli u Berlinu, ali ih je situacija s pandemijom natjerala na povratak u Hrvatsku.

– Početkom prošle godine pripremala sam veliki pop-koncert u Domu sportova koji je zbog pandemije odgođen, pa sam jednostavno ostala ovdje. U ovom trenutku Zagreb je puno ugodnije mjesto za život od Berlina. Iako nemam priliku nastupati i odlaziti na koncerte, tu se bolje i slobodnije osjećam jer mogu izaći u prirodu. No, zbog korone i potresa to ipak nije grad koji poznajem otprije – rekla je pjevačica za Gloriju.

VIDEO Bruno Petković fotoreporteru pokazao srednji prst

Ključne riječi

Komentara 44

BE
bezveze
10:28 08.04.2021.

Sve je slagano. Zbog pandemije napustila Berlin. Pa i u ZG je pandemija Pa godinu dana nema koncerata a ona trebala imati pa kao otkazala. Ma baš Uvijek se tražila karta više, među najomiljenijim itd, itd. Kome, zašto lagati. Poštedite ljude

IN
Inkvi
10:33 08.04.2021.

Ima svekar Pupovac love za otkazanih 1000 koncerata

DU
Deleted user
10:49 08.04.2021.

Trebalo bi joj ipak omogućiti zakazani koncert , zbog toga što pripada uglednoj obitelji Pupovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije