Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
antonija mandić

"Veselim se svom talk showu, no nedostajat će mi putovanja"

mandić
Tomislav Miletić/Pixsell
02.01.2011.
u 09:00

– U svakoj emisiji imat ćemo dva, tri gosta, a razgovor će se voditi po principu da svi komentiraju sve – otkriva Antonija.

Uz pregršt novih zabavnih emisija, poput humoristične serije “Žene s broja 13”, dokumentarca “Život nakon ljudi” i policijskog reality showa “Swat”, televizijski kanal RTL 2 koji danas u 18 sati započinje s programom donosi i dnevni talk show “Studio 45” koji će uređivati i voditi iskusna showbiz novinarka Antonija Mandić.

Show će obrađivati aktualne dnevne teme, od politike, showbiza i lifestylea do sporta, a emitiranje kreće početkom veljače od ponedjeljka do četvrtka od 22 do 22.45 sati.

– U svakoj emisiji imat ćemo dva, tri gosta, a razgovor će se voditi po principu da svi komentiraju sve – otkriva Antonija.

Studio u kojem će voditi svoj prvi talk show je izgrađen, a za deset dana punom parom počinju i pripreme za prvu emisiju.

– Ne mogu reći tko će biti prvi gost jer ću, s obzirom na format showa, to znati tek na dan emitiranja – kaže Antonija.

Novom profesionalnom izazovu, dodaje, jako se veseli, no nedostajat će joj putovanja na koja je u šest i pol godina navikla.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:34 02.01.2011.

Naravno da će ti faliti putovanja.Ništa nije ljepše nego kad besplatno paradiraš po svijetu!Inače većina ovih tuljana da si sami plaćaju put došli bi najdalje do Zaprešića!Prije tri godine sretnem na Baliju jednu hrvatsku TV-ekipu koja je došla navodno izvještavati sa Klima-Konferencije a u biti to je bio lijep godišnji na račun pretplatnika!

Avatar nekabudepravedno
nekabudepravedno
15:33 02.01.2011.

A joooj čim RTL nešto radi znam da će bit loše do zla Boga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije