Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno

Veljača pokazala odvratne poruke koje je dobila nakon komentara o Imotskom

Foto: Youtube screenshot
1/4
26.02.2020.
u 12:47

Jelena je, podsjetimo, kazala kako potrebu spaljivanja simbola istospolnih parova smatra znakom teške psihopatologije i kaznenim djelom.

Glumica i scenaristica Jelena Veljača prokomentirala je spaljivanje gej para na karnevalu u Imotskom, no nisu se svi pratitelji složili s njezinim mišljenjem pa je počela dobivati grozne poruke na Instagramu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Jednu takvu odlučila je podijeliti na InstaStoryju. 

Muškarac, kojem nije sakrila identitet, napisao joj je, između ostalog, da je ''polupismena kokoška'', da je  za ''ženu kuća, kuhača, djeca'' te zaključio da "muškarac ne može zatrudnjeti, pa zbog toga ne može ni odgajati djecu".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Kasnije je objavila i nastavak priče u kojoj joj je isti muškarac napisao da "samo čeka kako će Jelena slagati da je bila silovana prije 10 godina"

Veljača je, podsjetimo, za Story kazala kako potrebu spaljivanja simbola istospolnih parova smatra znakom teške psihopatologije i kaznenim djelom.

Pogledajte tko su hrvatski kraljevi photoshopa

 

Ključne riječi

Komentara 147

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
13:25 26.02.2020.

Bilo kakav komentar na Veljačine postove je suvišan . Ta osoba je odlučila biti svakom “loncu poklopac” i protiv tog se nemre ! Opći “ignor” je nešto kaj bi je “dotuklo” !

MI
Microsoft29
13:52 26.02.2020.

Sto je trazila to je i dobila. Tolerancija mora vaziti u oba smjera.

ME
meštar10
13:57 26.02.2020.

Čekaj malo, Večernji reklamira kolumnisticu suparničkog lista? Ah, da, suparničkog malo morgen. Inače, klasičan slučaj zamjene teza - Veljača vrijeđa u medijima, a kad dobije odgovor onda se žali i kuka kako je žrtva prijetnji i psovki. Koliko smo puta već to vidjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije