Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastup Lidije Bačić

Velikom roštiljadom završili Dani Grada Sveta Nedelja

Dani Grada Svete nedelje
PR FOTO
15.06.2017.
u 10:29

Velikim koncertom Lidije Bačić, tj "Lidije Nacionale" kako joj po novom tepaju mediji, na opće oduševljene njene mnogobrojne publike iz Zagreba i okolice završilo je trodnevno slavlje Dana grada Sveta Nedelja.

Na glavnom gradskom trgu mnoštvo mališana okupilo se oko Anđe Marić koja je u sklopu proslave Dana Grada predstavila svoju novu knjigu „Afra“ pod pokroviteljstvom "Udruge Nova stranica Zagreb".

Anđa nam je ekskluzivno otkrila da je već napisala novu knjigu u suradnji s Lukom Paljetkom te da ju izuzetno veseli da su djeca prihvatila "Afru" knjigu koja ponajviše govori o samopouzdanju kod djece izuzetno važnim za pravilan razvoj u ranoj dobi. 

Dani Grada Svete nedelje
1/13

Dječji glazbeni festival "Radost u pjesmi" i smotra povijesnih postrojbi iz cijele Hrvatske te Svetonedeljska garda uz počasni plotun Svetonedeljskih kuburaša svojim nastupom oduševili su mnoštvo okupljenih građana. Novoizabrani gradonačelnik Dario Zurović postrojio je sve postrojbe uz pozdrav Domovini.. 

Kroz dan na pozornici su se izmjenjivali nastupi lokalnih KUD -ova, prezentacije starih zanata. Promocija proizvoda lokalnih OPG-ova poznatih u cijeloj Hrvatskoj te zdrava hrana koja privlači sve više turista u ovaj kraj i ovoga puta bila je pun pogodak.

Subotnja večer završila je sa nastupom nove tamburaške atrakcije "Gospodare tambura". Velikim koncertom Lidije Bačić, tj "Lidije Nacionale" kako joj po novom tepaju mediji, na opće oduševljene njene mnogobrojne publike iz Zagreba i okolice završilo je trodnevno slavlje Dana grada Sveta Nedelja.

Mnogobrojni stanovnici Svetonedeljskog kraja već su od ranih popodnevnih sati krenuli u pripremanje roštilja za "Roštiljadu", popularno natjecanje u spremanju najboljih čevapa.

Žiri u sastavu: Željko Pervan, Ivica Skoko, ugostitelj i vlasnik kampa Rakitje Krešimir Dubrović i Davor Nađi zamjenik gradonačelnika nije imao nimalo lak zadatak budući da je čak 28 timova sudjelovalo u natjecanju.

Modni dizajner Ivica Skoko naglasio je u šali da mu je ovo prvo žiriranje vezano za hranu jer obično je u raznim izborima za Miss no svakako jedno pozitivno iskustvo te je bio oduševljen kompletnom organizacijom na novouređenom park-jezeru Kipišće.

Pobjednici ovogodišnje roštiljade, jednoglasnom odlukom žirija su lokalni dečki, tim "Grešnici".

Omiljena hrvatska gklumica Ankica Dobrić kratko se pridružila prijateljima na pikniku u prirodi sa svojim psićem Marom kojoj je zbog zdravstvenih razloga upravo godio boravak u krajolicima Svetonedeljskog kraja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije