Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokumentarac

Veliki šok za Jacksonova sina, Blanket je čak prestao govoriti

Foto: PA/Pixsell
1/3
11.03.2019.
u 09:43

Dokumentarac "Leaving Neverland" u kojem Wade Robson i James Safechuck opisuju kako ih je Jackson seksualno zlostavljao šokirao je najmlađeg sina kralja popa, 17-godišnjeg Blanketa.

Blanket Jackson, najmlađi sin kralja popa Michaela Jacksona, od smrti svog oca živi daleko od javnosti, a o njemu se brinu 88-godišnja baka Katherine i 40-godišnji TJ Jackson, Michaelov nećak. 

Nakon što je nedavno prikazan dokumentarac "Leaving Neverland", u kojem Wade Robson i James Safechuck opisuju kako ih je Jackson seksualno zlostavljao dok su bili dječaci, neki članovi glazbenikove obitelji komentirali su svjedočanstva Wadea i Jamesa i stali su u obranu kralja popa.

Blanket se teško nosi s onim što je izrečeno i prikazano u dokumentarcu, a medijima je to potvrdio i TJ Jackson gostujući u showu voditeljice Victorije Derbyshire. 

– On se potpuno povukao, loše se osjeća i prestao je govoriti nakon što je doznao za dokumentarac. Prije je bio omiljen u razredu i jedan od najglasnijih, a sada to više nije. Ne može vjerovati što drugi pričaju o njegovu ocu, potpuno je shrvan – prenosi News.com.au izjavu TJ Jacksona.

Za 17-godišnjeg Blanketa zabrinut je i njegov krsni kum i nekada najbolji prijatelj njegova oca Mark Lester.

– Pokušavaju ga zaštititi od vanjskog svijeta, ali to što ga drže u izolaciji nije najbolji potez – izjavio je Lester i dodao kako se Blanket povukao u sebe. Njegovi skrbnici strahuju kako bi ga netko mogao iskoristiti i oduzeti mu dio nasljedstva i zato ga drže podalje od javnosti. 

– Volio bih da me Blanket može nazvati i pričati sa mnom ili s mojom djecom. Svakome trebaju prijatelji, a njemu pogotovo – kaže Lester. 

Ključne riječi

Komentara 4

SK
skategat
17:22 29.03.2019.

ma ne zove se on Blanket, to mu je nadimak od onog dana kad ga je otac pokrio plahtom (blanket) i pokazivao ga obožavateljima kroz prozor, mislim u Berlinu. zapravo se zove Prince Michael Jackson

Avatar Apsalar
Apsalar
10:10 11.03.2019.

Još jednom se pokazalo da su žrtve pedofila djeca. I ne samo iskorištena djeca, nego i djeca tog odvratnog gada.

MA
mare0801
15:55 11.03.2019.

i meni je zapelo za oko ime Blanket, ali takva imena "Afroamericani" vole. Gledala sam dokumentarac i preporučujem ga. Tema me odbijala i jedva sam se natjerala pogledati, ali izvrsno je napravljen, tema nije agresivno nametnuta, nego suptilno, prateći kronološkii razvoj njegovog odnosa s dečkima. Jackson je bio duboko nesretno biće,djetinjastih stavova i ta seksualna poremećenost, ispada nekako očekivana u njegovom slučaju. Pristup djeci je bio manipulatorski, njega i cijelog njegovog tima.Ova dvojica do dvadesetih godina i dalje nisu bili sigurni što im se u stvari dogodilo i da li je u pitanju zlostavljanje. Ono što je zajedničko obojici je da su bili vrlo talentirani dječaci ,baš poput Jacksona, da su imali vrlo ambiciozne majke i pasivne očeve, koje su u njihovoj karijeri vidjele bijeg iz osrednjosti, da su i jedan i drugi progovorili tek kad su postali očevi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije