Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALA 139 KILOGRAMA

Veliki ponos kandidaktinje ŽNV: U dvije godine izgubila sam...naočale, a i kile!"

Ana Žderić
Foto: RTL
1/11
12.04.2021.
u 20:42

Simpatična natjecateljica četvrte sezone "Života na vagi" Ana Žderić pohvalila se izgledom nakon dvije godine mršavljenja, a ispod objave javio joj se i trener Edin Mehmedović.

Nasmijana Ana Žderić, gledateljima poznata kao natjecateljica četvrte sezone showa "Život na vagi", pohvalila se transformacijom izgleda koju je doživjela unazad dvije godine.

- U dvije godine izgubila sam...Naočale, a i kile! - pohvalila se Ana u objavi na Instagramu ispod koje su počele stizati komentari i čestitke. Među njima je bila i ona od trenera Mehmedovića.

Foto: Instagram screenshot

- Puno bitnije je što si dobila, a dobila si neopisivo puno. Od samopouzdanja, podrške, vjere u sebe, sreće, zadovoljstva... - poručio joj je Edin ispod slike.

Inače, Ana je nedavno otkrila da uživa u ljubavnoj idili s kandidatom pete sezone, Dominikom Kračunom te je dala do znanja da ne odustaje od svog cilja. U show je ušla sa 139,9 kilograma, a izašla sa 102.3 kilograma. Kao tadašnja 22-godišnjakinja, bila je jedna od najmlađih kandidata u showu. O sudjelovanju u emisiji govori pozitivno.

Foto: RTL/Screenshot

- Nakon izlaska iz Života na vagi posvetila sam se zdravom načinu života i vježbanju dok sam mogla ići u teretanu. Život u karanteni utjecao je na mene tako što nisam bila u mogućnosti nastaviti s vježbanjem u teretani te sam se malo opustila, no nastavljam dalje prema svome cilju da izgubim kilograme, kazala je svojedobno. Za sebe kaže da je vesela i komunikativna samo s ljudima koje poznaje dugi niz godina, dok se u novom društvu uvijek osjeća nepoželjno i nelagodno. Zbog svog fizičkog stanja strahovala je od bolesti i nije htjela već u mladosti biti ovisna o liječnicima. Kazala je da je na dobivanje kilograma najviše utjecao gubitak majke, nakon čega je počela brinuti o cijeloj obitelji.

VIDEO Ljubavna priča kraljice Elizabete i princa Philipa ne ostavlja ravnodušnim


 

Komentara 2

DU
Deleted user
07:51 13.04.2021.

Ma daj pa kako se mlada cura ovako zdeblja? Uzas

ZS
zspanco
22:59 12.04.2021.

S obzirom na prezime neće dugo biti mršava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije