Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne kriju sreću

Veliki korak u vezi Sare i Marina iz 'Života na vagi': 'Ispalo je skroz spontano'

Foto: Instagram
1/5
07.01.2020.
u 21:07

Iako je Marino iz Zadra, a Sara iz Ladimirevaca, udaljenost im za sada ne predstavlja nikakav problem. - Bitno da nam je lijepo i da se volimo, a za ostalo ćemo lako - kaže Sara.

Marino Marušić i Sara Sitarić upoznali su se tijekom sudjelovanja u prošloj sezoni 'Života na vagi', a njihovo prijateljstvo ubrzo je preraslo u ljubav koja se nastavila i nakon showa. Iako je Marino iz Zadra, a Sara iz Ladimirevaca, udaljenost im za sada ne predstavlja nikakav problem.

Slobodno vrijeme provode jedan kod drugoga, a ovih se dana Sara uputila kod svog dragog Marina. - Marino i ja uživamo u šetnjama od po dva sata, a kada on radi, ja upoznajem grad ili ga posjetim u kafiću gdje radi kao konobar - istaknula je 18-godišnjakinja. Njihova veza itekako je ozbiljna što potvrđuje i činjenica da su se odlučili na jedan veliki korak, a to je upoznavanje njihovih roditelja.

- Ispalo je skroz spontano. Moji mama i tata su išli za Pag pa su odlučili stati u Zadru i svratiti do Marina i tako su se svi međusobno upoznali, a prvi susret završio je kuhanjem slavonskog čobanca! No, tu nije kraj jer kada su se vraćali s Paga ponovno su odlučili stati u Zadru, ali ovaj je put na kulinarskom repertoaru bila je dalmatinska peka - kazala je Sara za RTL dodajući kako je zadovoljna kako je prošlo upoznavanje njezinih roditelja s Marinovom mamom, bakom, sestrom i nećakom.

Velikih planova za budućnost za sada, kažu, nemaju. - Mi smo spontani i dogovaramo se kada ćemo se vidjeti ovisno kako tko ima vremena. Bitno da nam je lijepo i da se volimo, a za ostalo ćemo lako - zaključila je simpatična Slavonka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sitarić (@sara_sitaric) on

Ključne riječi

Komentara 1

GO
goldi
10:21 08.01.2020.

Iskreno i od sveg srca im želim svu sreću na svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije