Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova etapa

Veliki korak i velika promjena za Idu Prester

Foto: Instagram
1/5
29.10.2019.
u 13:36

Mali korak za čovječanstvo, ali veliki za mene. Otvorila sam obrt, sad sam mini firma. Nakon 15 godina rada s muzikom, odlučila sam da SVE mogu raditi sama, pohvalila se pjevačica.

Ida Prester već je 15 godina u glazbenim vodama, ali uvijek je bila članica bendova i glazbenih projekata i sada je odlučila to promijeniti i izdaje prvi solo album, a pohvalila se još jednim velikim korakom za nju.

– Mali je to korak za čovječanstvo, ali veliki za mene. Otvorila sam obrt, sad sam mini firma. Nakon 15 godina rada s muzikom, odlučila sam da SVE mogu raditi sama. Uskoro izlazi Ida Prester solo album, a vidjet ćete i prvi spot za pjesmu "Šansa". Sama pišem tekstove i glazbu, a sad mogu biti i sama svoj izdavač! – piše Ida i nastavlja:

– Preuzimam kompletnu kontrolu i odgovornost. Surađivat ću i dalje s fenomenalnim ljudima, ali nema više skrivanja iza pseudonima i tuđih odluka. Puna sam ideja i entuzijazma, radit ću najbolje što znam, a vi podržite kad vam se nešto svidi. "Kreće moje doba, do sad je proba..."

 

 

Napisala je ovo glazbenica uz fotografiju na kojoj drži potvrdu o tome da je obrtnica. Za pjesmu "Šansa" kaže da je prva pjesma nove etape njezina života. Pjesma je, kaže Ida, nastala iz fantazije, a spot je nastao poslije jedne duge kave s prijateljicama. 

Ključne riječi

Komentara 7

CV
cvikcange
13:55 29.10.2019.

Je l' obrt ili j d.o.o.? Obrt je skuplji, a na porezu se mulja podjednako.

GR
grodar
14:57 29.10.2019.

droga

DU
Deleted user
14:00 29.10.2019.

Nadam se na nešto pokušava napravit na realnom tržištu i da neće sjesti na državnu cicu što jako dobro radi njena lgbt ekipa koja nas je izreketarila pa im plaćamo parade i druge nepotrebne i ništ koristi "aktivnosti".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije