Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20. travnja

Veliki koncert Mayalesa u Tvornici kulture

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
13.02.2018.
u 11:32

U velikoj dvorani Tvornice kulture, 20. travnja, bend će pokazati svu svoju moć.

Nakon što je kritika proglasila album "Simbol za sunce" jednim od najboljih u 2017. godini, vrijeme je da Mayalesi pokažu koliko su dobri uživo. U velikoj dvorani Tvornice kulture, 20. travnja, bend će pokazati svu svoju moć.

Devet pravovjernih junaka domaće glazbene scene predvođenih autorima Petrom Beluhanom (vokal), Vladom Mirčetom (gitara) te Lukom Gečekom (gitara), predstavljaju svoj sanjivi pop rock umočen u psihodeliju nekih prošlih i budućih vremena, nebeske melodije i prepoznatljive gitarističke rifove. 

Koncertnu postavu upotpunjuju i producenti albuma Jure Ferina i Pavle Miholjević (Svadbas), odnosno bubnjar Edi Grubišić Cipal (Detour, ex TBF, Bilk) te mladi basista Roni Nikolić (NLV).  Da bi čitavi cirkus doista opravdao sjajne recenzije svojih posljednjih koncertnih ukazanja, ekipi Mayalesa pridružuju se pjevačica Nikolina Kovačević (Dementronomes) te Ivan Božanić (Pips Chips & Videoclips, ABOP, Krijes) kao fx ton majstor.

"Na stranu sva PR bombardiranja, počešljani intervjui i ispeglane fotke. Iza svega stoji devet smrtnika, frikova koji su opasno napaljeni izvesti Simbol za sunce pred tolikim auditorijem i velikom produkcijom. Godinu dana krvavo šljakamo za ovaj koncert, brdo gigova pred praznim i punim gledalištem, popili smo mjesečni promet prosječne birtije, zaribali brdo obiteljskih i poslovnih obveza... Mogao bi blebetati o rock&rollu, ustvari se radi o vrhunskoj mjuzi i sjajnoj ekipi (neprocjenjivo)." - rekao je Petar Beluhan, duhovni i vokalni vođa benda.

Ulaznice za koncert na kojem će nastupiti i brojni gosti iznenađenja su u prodaji putem sustava Entrio. Cijena ulaznice je 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije