Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Velika završnica: Goga šokirala Dejana ovim priznanjem: U ljubavnoj smo vezi

Foto: RTL
1/3
29.04.2020.
u 16:43

U finalu showa eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek će analizirati brakove natjecatelja.

Veliko finale showa "Brak na prvu" čeka nas večeras kada će gledatelji saznati jesu li Nadia i Luka te Gordana i Milan još uvijek zajedno, ali jedno otkriće će sve natjecatelje ostaviti u šoku. U završnoj emisiji eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek će dati svoju ocjenu svih parova koji su sudjelovali u ovom sociološkom eksperimentu i analizirat će njihove brakove. Parovi će se također osvrnuti na svoje brakove u ovom sociološkom eksperimentu, a doći će i do nekih neočekivanih priznanja. Jedno takvo došlo je od Gordane Marelli koja je u zadnjoj emisiji priznala:

1/7

- Meni je to teško reći...Sad smo u ljubavnoj vezi - rekla je Goga u RTL-ovoj najavi emisije i na to je njezin bivši suprug Dejan ostao u šoku, a ni ostali natjecatelji nisu mogli sakriti koliko su u šoku. U najavi nije otkriveno s kim je to Goga u vezi ali daje se naslutiti kako je riječ o Adamu koji je u showu bio u braku s Nikolinom. Njihovu romansu na društvenim mrežama gledatelji su već  ranije razotkrili jer su ih nakon završetka snimanja showa često viđali zajedno. 

Pogledajte reakcije dobitnika Večernjakove ruže za 2019. godinu 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Lajka
Lajka
22:22 29.04.2020.

Dejan Vukobratović je opet pokazao da je bećarina, gospodin i kralj. Bravo Dejane! Gordana Marelli nažalost potvrđuje titulu razmažene djevojke možda malo prestare za Adama Kromera, ali s obzirom na njegovu nesigurnost i neiskustvo mislim da ga je uspjela uloviti u svoju mrežu. Sretno svima, nadam se da ćete pronaći ljubav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije