Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povukao se

Velika tuga u obitelji glumca Andrije Miloševića

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
12.02.2019.
u 10:18

Glumcu popularnom po ulozi u seriji "Andrija i Anđelka" preminula je voljena mama Vera.

Glumac Andrija Milošević povukao se iz javnosti zbog smrti voljene majke Vere koja je preminula u 64. godini u Podgorici, prenosi Kurir.

Koliko mu majka znači i koliko su povezani, glumac je često isticao u intervjuima i naglašavao je kako mu je uvijek bila podrška. 

– Ona je borac i imamo sjajan odnos iako već dva desetljeća sina više gleda u medijima nego kod kuće – rekao je u jednom intervju glumac kojeg je publika zavoljela zahvaljujući ulozi u humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka".

Rekao je i kako mu je jedan od najtežih trenutaka u životu bio mamina dijaliza i kasnije transplantacija bubrega. 

Ključne riječi

Komentara 18

PR
protin
11:21 12.02.2019.

Nebitan

Avatar Bokac75
Bokac75
12:48 12.02.2019.

Iskrena sućut. Nek je andjeli čuvaju

PV
prcko.vitamincic
13:24 12.02.2019.

Možete li sada zamisliti koliko je veliki stroj koji ima za cilj uništiti Hrvatsku, koliko je veliki stroj kada se svaki dan plasiraju informacije iz Srbije, ne iz mađarske, ne iz Austrije, ne iz Češke, ne, nego namjerno iz Srbije. Da li u hrvatskoj postoji 100.000 ljudi, hrvata, koji će konačno krenuti na zagreb i jednostavno pregaziti i uništiti konačno taj stroj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije