Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Velika tuga u obitelji Franke Batelić: 'Otišla je sama, iznenada,u tišini...'

Franka Batelić
Foto: Instagram
1/5
28.11.2020.
u 12:58

Ljutnja,tuga i sjeta miješaju se od jučer ujutro. Ljutnja jer se tri tjedna od kad je u bolnici nismo uspjeli čuti s njom. Zbog pandemije i mjera, naša nona Marija je otišla sama.. iznenada... u tišini - napisala je Franka.

Pjevačica Franka Batelić trenutno proživljava teške trenutke. Njezina baka Marija preminula je u bolnici, a tužnu vijest pratiteljima je otkrila sama Franka posvetivši svojoj 'noni' dirljivu objavu na Instagramu.

Franka Batelić
1/4

- Ljutnja,tuga i sjeta miješaju se od jučer ujutro. Ljutnja jer se tri tjedna od kad je u bolnici nismo uspjeli čuti s njom. Zbog pandemije i mjera, naša nona Marija je otišla sama.. iznenada... u tišini - napisala je Franka pa uputila i važan apel svojim obožavateljima.

- Ljudi... čuvajmo se, čuvajmo naše starije. Jer svi zaslužujemo dostojanstveno otići, okruženi ljubavi svojih najbližih. Nona, grlim te najjače. Poljubi mi tatu - poručila je pjevačica kojoj su u komentarima pratitelji odmah počeli izražavati sućut. Franki su podršku u ovim teškim trenucima pružile i neke poznate osobe među kojima su i Ljupka Gojić Mikić, Jelena Rozga, Iva Radić, Tatjana Jurić, Nela Đinđić te pobjednik 'Života na vagi' Alen Abramović.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Franka je prije pet godina ostala i bez oca Damira kojem je posvetila pjesmu 'S tobom' s kojom se vratila na glazbenu scenu nakon duže pauze. U siječnju ove godine Franka je na svijet donijela sina Viktora, a neizmjerno joj je žao što njezin mezimac nije imao prilike upoznati svog djeda. - Svo vrijeme razmišljam koliko je moj tata bio fenomenalan i obožavao je djecu, tako da bi on bio najbolji nono na planeti. Naravno da mi je teško ali to je tako. Glavno da Viktor ima super tatu, da to je balans i tata i svi cijela obitelj - kazala je Franka nedavno za IN magazin.

Foto: instagram.com/frankaofficial

Ključne riječi

Komentara 36

BL
bluescreen
15:20 28.11.2020.

i odmah na Instagramu

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
14:17 28.11.2020.

umrla baka od tamo neke... šta li je ono..., pevaljka, što li? Hoćemo li sada svaki puta kad nekome gekne baka, o tome reportažu pisati? Zar ste na ovo spali????

Avatar Asterix
Asterix
17:12 28.11.2020.

Očigledno je jako pogođena kad tipka po Instagramu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije