Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Veljača:

'Velika sam feministkinja i važno je govoriti kako se tretira žene'

Akamaru restoran i poznati
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
27.08.2018.
u 14:07

Glumica i producentica kaže kako živimo u jako patrijarhalnoj sredini.

Jelena Veljača u Beogradu snima seriju "Pogrešan čovjek", a u razgovoru za Blic producentica i glumica osvrnula se na to što su joj s Instagrama uklonjene dvije fotografije na kojoj je bila njena kći Lena, te je objasnila zašto se bori za prava žena. 


 

Instagram mi je zabranio dvije fotke, mislim da se radi o nekim prijavama jer fotke koje su mi blokirane fotke su koje postoje na Instagramu i poštuju pravila Instagrama. Na jednoj fotografiji smo kći i ja u kadi i ta fotografija prikazuje bliskost majke s djetetom. To je trenutak kada nas dvije provodimo vrijeme i kupamo se u kadi zajedno nakon što se cijeli dan nismo vidjele. A na drugoj fotki ona je gola bez pelena i u mutnom skoku i ništa se ne vidi na toj fotografiji – izjavila je Jelena i dodala:

– Ali živimo u jako patrijarhalnim sredinama, govorim sad i o Srbiji i Hrvatskoj. Hrvatska je patrijarhalnija zbog jakog utjecaja Katoličke Crkve, koji je izuzetno snažan i ženu tretira tako kako je tretira i s tim se ne slažem i uvijek ću govoriti protiv toga. Velika sam feministkinja i to mi je važno i mislim da mi koji imamo mogućnost da nas se čuje moramo govoriti o tome kako se tretiraju žene u našem društvu. 

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
14:17 27.08.2018.

Ti si jedna obicna razmazena besposlicarka. Trovacica etera

DU
Deleted user
14:17 27.08.2018.

Velika je feministkinja - zato ima tri propala braka

TH
thu
14:16 27.08.2018.

Jel zato ostavljaš i ovog muža, nije te dovoljno dobro tretirao?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije