Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštra poruka

Velika regionalna zvijezda pobjesnila na Vladu: 'Sramim se što sam državljanka ove zemlje'

Foto: Instagram
1/10
15.05.2021.
u 13:58

Karizmatična Slovenka crnogorskih korijena, poznata kao Senidah, trenutačno je jedna od najtraženijih glazbenica na našim prostorima. Iako društvene mreže oduvijek koristi prvenstveno za promociju sebe i svojih pjesama, ovog se puta Senida na Instagramu oštro obrušila na slovensku vladu.

Rijetko je tko posljednjih godina napravio boom na regionalnoj glazbenoj sceni kao Senida Hajdarpašić. Karizmatična Slovenka crnogorskih korijena, poznata kao Senidah, trenutačno je jedna od najtraženijih glazbenica na našim prostorima. Iako društvene mreže oduvijek koristi prvenstveno za promociju sebe i svojih pjesama, ovog se puta Senida na Instagramu oštro obrušila na slovensku vladu ispred koje je obješena izraelska zastava u znak solidarnosti s Izraelom.

"WTF SLOVENIA???!!!! Sramim se objaviti ovu fotografiju. Danas od svih dana, sramim se što sam državljanka ove zemlje. Ne u moje ime", napisala je uz fotku i dodala slova PS u znak podrške Palestini. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

U komentarima je dobila podršku brojnih pratitelja. "Slovenija se srami sama sebe", "Koja sramota", "Slovenija kopira apsolutno sve što Austrija napravi", "Bravo za komentar", "Bravo za pušten glas", pisali su joj u komentarima. 

Inače, Svoju popularnost ova pjevačica iz Ljubljane može zahvaliti trap-groznici koja je proteklih godina zavladala glazbenom scenom. Da je pravo osvježenje, potvrđuje i broj pregleda na YouTubu kojim se rijetko mogu pohvaliti i velike svjetske zvijezde. Njezini hitovi koji su mix rapa, trapa i RB-a ne broje nekoliko desetaka tisuća, nego milijuna pregleda!

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Na sceni se pojavila još 2010. pjesmom “Pustinja”, a svoju je karijeru gradila korak po korak. Nekoliko godina bila je članica The Muffa, a nakon toga zaplivala je i solo vodama. Regionalni proboj doživjela je pjesmom “Slađana”, a svojim nastupom na Eurosongu sada sve planira podići i na svjetski nivo. To ni ne čudi jer osim zaraznih ritmova i pamtljivih tekstova ona odiše nevjerojatnom karizmom zbog koje ju mnogi uspoređuju s najvećim zvijezdama današnjice poput Rihanne i Lady Gage.

A osim karizme veže ih i istančan modni ukus po kojem je Senidah itekako poznata u javnosti. Nezaobilazna je gošća modnih revija, a svojim odvažnim kombinacijama često se hvali i na Instagramu na kojem je prati više od 383.000 ljudi. No, unatoč tome što je glazbom zarazila milijune, o njezinu privatnom životu ne zna se gotovo ništa. Intervjue ne daje gotovo nikada, a jedna je od rijetkih pjevačica koja unatoč tome dobiva medijski prostor. I to ne zahvaljujući skandalima, bivšim i novim ljubavima, nego isključivo glazbom, a popularnosti joj unatoč tome ne nedostaje.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković 

Ključne riječi

Komentara 23

BR
Breoxs
14:15 15.05.2021.

Muslimanka, crnogorskih korijena govori protiv Slovenije, a Slovenija ima utjecaj na bliskoistočnu krizu otprilike kao i ja na izbor poglavice u plemenu na jugu Papue- Nove Gvineje. Ako već želi nešto napraviti za Palestince neka uplati 1.000 eura za pomoć obiteljima u Gazi.

CK
CKI
14:10 15.05.2021.

Srami se što je državljanka te zemlje!? Pa to nije nikakav problem, neka se vrati u Crnu Goru ili Albaniju.

DS
ds
14:32 15.05.2021.

Vidi ove,uvalila se u Sloveniju i srami se"svoje" Vlade. Nisi Sloveka,gibaj tamo gdje je tvoja Vlada.Muslicka u Sloveniji podrzava terorizam Hamasa.Svatko normalan podrzava Izrael u borbi protiv Hamasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije