Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedna je majka

Velika prekretnica u životu slavne glumice: 'Trudim se ne plakati'

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/3
22.08.2019.
u 18:59

Angelina Jolie ovih dana proživjela je rastanak od najstarijeg sina Maddoxa.

Došlo je vrijeme da se iz roditeljskog gnijezda krene! Takva situacija slavnu glumicu Angelinu Jolie ostavilo je u emocionalnom rasulu. Naime, rastajući se od sina Maddoxa koji odlazi na fakultet u Južnu Koreju, glumica nije mogla suzdržati suze.

18-godišnjak se zaputio na Svečilište Yonsei, a njegov dolazak tamo zabilježen je na snimci koja se počela širiti društvenim medijima. Angelini je teško pao rastanak, a na pitanje jednog studenta koliko namjerava ostati u Južnoj Koreji Jolie je odgovorila kako je "danas dan kad će ga ostaviti"

- Trudim se ne zaplakati - progovorila je kroz suze koje su se skupljale u njezinim očima.

Maddox je rođen u Kamodži, a tek je 2006. godine uzeo prezime Jolie Pitt i to na zahtjev Brada i Angeline nakon što su svijetu objavili da će dobiti svoje prvo biološko dijete. Brad je odlučio posvojiti Maddoxa i Zaharu, dvoje siročadi koje je glumica posvojila prije nego što je upoznala glumca.

Maddox je bio prvo dijete kojeg je Angelina posvojila, a upoznala ga je 2002. godine na snimanju Tomb Raidera kad mu je bilo samo sedam mjeseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎥 look how beautiful her eyes are! 😍🔥 • Thank you! © @sejihae_0404 #AngelinaJolie

A post shared by Angelina Jolie 👑💎 (@angeltresjolie) on

Podsjetimo, u lipnju brakorazvodna parnica Angelina Jolie i Brada Pitta još uvijek nije bila okončana, a glumcu je prekipjelo i svojoj uskoro bivšoj supruzi postavio je ultimatum.

Rekao je da mora potpisati papire o razvodu ili će se suočiti s novčanim kaznama. Glumcu je dosta odugovlačenja i nakon tri godine, koliko je prošlo od predavanja papira za razvod, želi zatvoriti to poglavlje, a Angelina stalno oteže i ima nove zahtjeve.  Od svojih odvjetnika Brad Pitt je zatražio da zamoli sud da odredi datum do kojeg Angelina mora potpisati razvod i ako to ne učini da joj odrede veliku novčanu kaznu.

U travnju je objavljeno kako je sudac John Ouderkik produžio rok za potpisivanje razvoda do kraja 2019. godine.

– Tijekom cijelog procesa Brad je bio iznimno strpljiv i smiren iako je u više navrata njegovo strpljenje bilo na rubu izdržljivosti. Sada mu je dosta i iako je smirena osoba ovo je sve skupa prevršilo mjeru i odlučio je stati na kraj tome i dovesti taj razvod kraju – izjavio je njegov blizak prijatelj za The Sun.

Dodao je kako je 55-godišnjem glumcu dosta Angeline i njenih zahtjeva zbog kojih se ovaj cijeli proces nepotrebno odužio. 

- Ima dojam da je za Angelinu ovo postala igra – kaže prijatelj. Dodaje kako Angelina želi da opet budu obitelj i možda se potajno nada da će joj se Brad vratiti i zato je toliko komplicirala oko svakog detalja razvoda. Jedino oko čega su se, nakon dugo pregovaranja, uspjeli dogovoriti je da imaju zajedničko skrbništvo nad njihovo šestero djece. 
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
19:46 22.08.2019.

Prelijepa žena! Brad Pit je totalni luzer što se rastao od nje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije