Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astroanaliza

Velika prekretnica omiljene TV voditeljice: 'Sve miriše na ljubav'

Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/5
13.04.2019.
u 09:49

Kada netko ipak prijeđe sve granice i isprovocira njezine živce, Barbara Kolar je tada svjedok eksplozije. Voli veliko ''pospremanje'', ali je u stanju ''baciti hranu i tanjur zajedno''.

Lijepa, pametna i zanimljiva televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar mnogim ženama je uzor ženstvenosti i emancipiranosti. Gotovo nikada ne izaziva zlobu ili zavist.

Njezini prijatelji je vole zbog postojanosti, zbog optimizma, jednostavnosti u odnosu, iskrene ali uljudne komunikacije, zbog spremnosti na praktičnu podršku i na riječi ohrabrenja. Iako ženstvena Barbara ima vrlo ravnopravan odnos sa muškarcima koji je cijene zbog njezine snage.

Osobno je dramatična,talentirana, djeluje nekada pomopozno samouvjerena a vrlo je gorda (nekada na svoju štetu). Njezina mentalna, psihička i duhovna energija je neiscrpna. Čak i kada je gotovo na rubu snage ona pronađe onu ''zalihu'' energije koja i nju samu iznenadi. Verbalno je vrlo nadarena, izvrsne koncentracije. Humor joj je kreativan pa je čini vrlo zanimljivom i zabavnom.Barbara ne voli banalizirati, ne voli onaj klasični ''small talk''. Njezina ugodna ljubaznost ukazuju na ravnotežu psihičke, mentalne i fizičke energije. Barbara djeluje da uvijek zna što (ne) želi. Kada netko ipak prijeđe sve granice i isprovocira njezine živce tada je svjedok eksplozije. Barbara Voli veliko ''pospremanje'' ali je u stanju ''baciti hranu i tanjur zajedno''.

Borba sa tjelesnom težinom (perfekcijom) dio je njezinih emocionalnih potreba, želja i ''apetita''. Ove godine prolazi kroz fazu radikalne promjene prehrane. Možda joj zaljubljenost bude dovoljna motivacija za lijepu ravnotežu ''tijela i srca''. Nepredvidljiva emocionalna sreća joj nužno treba da konačno otpusti svoju ''kontrolu''. Sve miriše na ljubav. Miriše i na idealnog partnera.

Više o astroanalizama potražite na web stranici astrologinje Anđelke Subašić.

Ovo su Hrvatice koje dobro izgledaju bez šminke.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
15:43 13.04.2019.

Omiljena???!!!

GA
godanj.ana
12:11 14.04.2019.

Meni je bio neprimjereno i nekulturno kad je pred kamerama Maroslavu Škori rekla "lažeš". Miro kakav je reagirao je samo pogledom. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije