Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav?

Vedran Ćorluka večer u Londonu proveo s nepoznatom djevojkom

Vedran Čorluka
Foto: Pixsell
1/3
07.01.2011.
u 22:05

Prošla ljubav za nogometaša je navodno završila tragično. Naime, priče koje kruže kažu da je prekid veze zatražila Iva koja se dva mjeseca prije njegove službene objave u medijima, već iselila iz njihova zajedničkog stana.


Mjesec dana nakon što je s voljenom Ivom Buzom prekinuo trogodišnju vezu i zaruke, nogometaš Vedran Ćorluka pronašao je novu djevojku. U društvu misteriozne crnke fotografi su ga ulovili i londonskom taksiju, dok su napuštali klub Whisky Mist. Misteriozna ljepotica prvi put u javnosti viđena uz Vedrana očito mu nije samo prijateljica, jer je naš sportaš, vidjevši objektive, izgubio kontrolu. Nestrpljivo se vrzmao ne skrivajući nervozu što je uhvaćen "na djelu".

Možda zbog toga što je donedavno govorio da nikad ne bi mogao voljeti drugu djevojku osim Ive, a danas je eto, prekršio vlastitu riječ. Bilo kako bilo, djevojka s kojom se "stisnuo" u malenom taksiju je zaista naočita pa Vedranu  možemo reći samo sretno u novoj vezi.

Prošla ljubav za nogometaša je navodno završila tragično. Naime, priče koje kruže kažu da je prekid veze zatražila Iva koja se dva mjeseca prije njegove službene objave u medijima, već iselila iz njihova zajedničkog stana u Londonu i vratila u Hrvatsku. Razlozi prekida trogodišnje romanse nisu poznati.

Ključne riječi

Komentara 17

JU
Jurišić40
22:43 07.01.2011.

nije ovo mala stvar,Provest vece u Londonu s neponatom osobom. Svaka mu cast.

FI
Fieldhockey
22:56 07.01.2011.

Ova i malo sliči na onu fufu iz Velike Gorice!

GO
gordanica
22:37 07.01.2011.

I ova izgleda k\'o cajka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije