Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vi birate!

Vecernji.hr izbor: Najbolja domaća pjevačica godine!

Pjevačice godine
Vecernji.hr
17.12.2012.
u 15:01

Pri kraju smo 2012. i vrijeme je da podvučemo crtu na sve što smo gledali i slušali u protekloj godini.

Pored svojih lista redakcija Vecernjeg.hr će poslušati i bilo naroda te svojim čitateljima dati priliku da sami odaberu tko ih je najviše razveselio ove godine.

Je li to Severina čiji se hit Italiana čuo iz svih diskoteka na Jadranu, ali i širom regije, ili njena najveća izazivačica za tron hrvatske strade, Jelena Rozga?

Možda ste za Ninu Badrić koji je nedavno u Ciboni imala pravi koncertni spektakl ili najviše uživate u glasovnim mogućnostima Natali Dizdar ili Vanne? Žanamari Lalić koja je osim što pjeva o njoj i obrijala glavu zbog ljubavi?

Dajte svoj glas da vidimo koja vas je pjevačica najviše oduševila ove godine.

Specijal našeg portala o pregledu godine možete pratiti OVDJE. Svaki dan objavljujemo nešto novo!

Komentara 22

LA
lacković
19:56 17.12.2012.

Domaća pjevačica godine, a ne "najbolja" domaća pjevačica godine. Sam izraz pjevačica godine sugerira da se radi o najboljoj. Nije ni čudo da se autor članka nije potpisao jer se vjerovatno radi o nekakvoj glupači koju su uzeli da piše o "cajki" godine i sličnim stvarima, baš kao i oni koji u 24 sata pišu o raznim sorajama, stanijama i inim skupim *****ma.

IL
iluzionist
19:56 17.12.2012.

prestanite mučiti ovaj napačeni narod nemate to pravo!

LO
Lovro2101
06:15 18.12.2012.

Moja punica !!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije