Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađi kod

Večernji klikni i Ultra VIP karte pikni!

Ultra Europe
24.06.2019.
u 14:00

Pronađi kodove na portalu vecernji.hr, pošalji ih SMS-om i tulumari kao kralj na najvećem partyu sezone!

I ovog ljeta nastavlja se Ultra ludilo sa najboljim EDM tulumima u Splitu i Hvaru. Nezaboravna atmosfera, zarazna energija, ples i zabava do ranih jutarnjih sati i ove godine privlači tisuće “ultranauta” iz cijelog svijeta. Bilo bi šteta da ti nisi među njima.

Zaigraj našu SMS nagradnu igru i osvoji 2x2 VIP karte za Ultra Split ili 2x2 VIP karte za Ultru na Hvaru! Zvuči jednostavno, zar ne? Međutim za sve dobre stvari treba se malo potruditi. Od tebe tražimo snalažljivost i širom otvorene oči na našem portalu. One najsnalažljivije nagrađujemo kraljevskim tretmanom na najvećem partyu sezone!

Pronađi tri dijela koda na tri različita članka o Ultri i pošalji ih na na broj 60 085 (moraš upisati ključnu riječ ULTRA te potpuni i ispravan kod uz svoje osobne podatke – ime, prezime i adresu stanovanja). Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (uključen PDV).

Bez brige, na svakom članku ostavit ćemo ti mig gdje je sljedeći dio koda.

Želimo ti sreću, a sada kreni u potragu!

Dobitnici VIP karata za sva tri dana „Ultra Europe Festivala“ u Splitu:
Josipa Lovrić
​​​​​​​Anto Zadro


Dobitnici VIP karata za Ultra Europe beach na Hvaru:
Ena Rajković
Nina Šejat

Čestitamo!

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zadar1
18:21 24.06.2019.

a vidi slovo U....zabraniti treba taj festival😎😎😎😎🤣🤣🤣🤣

ZA
zagi101
21:20 29.06.2019.

jel pupi vidio ovo slovo? pak bu buncal o fašistima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije