Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA RUŽA 2017

Navijaju za kolege i vesele se dodjeli nagrada

Foto: Davor Pukavec/PIXSELL
1/5
15.03.2018.
u 10:59

Marija Miholjek i Saša Kopljar bit će spontani, a Ana Begić Tahiri veseli se što će uzvanike ugostiti u svom matičnom kazalištu HNK

Odbrojavaju se posljednji sati do jedne od najvažnijih dodjela nagrada – Večernjakove ruže. Već su poznati i prezenteri koji će najaviti i proglasiti pobjednike u kategorijama televizijska osoba godine, radijska osoba godine, glumačko ostvarenje godine, glazbenik godine, baš kao i najbolje televizijske i radijske emisije te novo lice godine. Među njima ove se godine našao televizijski informativni par s Nove TV Saša Kopljar i Marija Miholjek, kojima je ovo prvi put.

– Spreman sam za Večernjakovu ružu i ovo je moja prva Ruža na kojoj ću biti prezenter. Mislim kako ćemo i Marija i ja biti jako spontani. Jasno, postoje neki zadani okviri, moramo proglasiti pobjednika kategorije, ali ostalo ćemo odraditi spontano i opušteno – istaknuo je Saša.

Glumica Ana Begić Tahiri prezentirat će uz izbornika nogometne reprezentacije Zlatka Dalića.

– Ovo mi nije prvo prezenterstvo Večernjakove ruže. Bila sam prezenter kad se Ruža održavala u Boćarskom domu tako da za mene ovo nije ništa novo. Jedne sam godine bila i među nominiranima. HNK je moja kuća tako da će svi u petak zapravo biti moji gosti. O nastupu ću se dogovoriti sa svojim partnerom na licu mjesta – kaže Ana.

Prvi put u ulozi prezenterice pojavit će se glumica Anja Matković.

– Veselim se što ću dodijeliti nagradu u jednoj od kategorija, veselim se vidjeti tko će osvojiti ovogodišnju Ružu. Vidjet ću neke od svojih kolega koje dugo nisam vidjela tako da se radujem petku – rekla je glumica koja će nominirane najavljivati s kolegom Zdenkom Jelčićem, s kojim je snimala prvu sezonu serije “Novine”. Među prezenterima bit će i pjevači Drago Diklić i Nina Badrić, Marta Mrzlečki i Đurica Drobac te RTL-ovi informativci Tomislav Jelinčić i Ana Brdarić Boljat.

– Večernjakova ruža je fenomen koji je u TV svijet unio dozu glamura, a to što dolazi od gledatelja i slušatelja, daje joj dodatni čar. Navijam za nominirane kolege s RTL-a jer znam koliko su se trudili i borili za ono što rade; kao i za ljude o kojima izvještavaju. Drago mi je da ću biti dio te večeri jer je to jedna od rijetkih noći u kojima se uspijem susresti s kolegama iz drugih medija, a tada nema kraja priči. Svakako je divno biti dio večeri pune dobrih vibracija. Nekome ću sigurno na sceni donijeti sreću – kaže Ana.

1/32

Komentara 12

GU
Gustirna
12:28 15.03.2018.

Ajmo se malo lagati ...zasto vec jednom niste u stanju obavjestiti javnost da ova ruza nije za hrvate vec za sarafđije...kako to da nikada ni u konkurenciji nisu dujmovic,bujanec,bilic,ivkosic....

DY
dynamozg
12:31 15.03.2018.

Kakva katastrofa od nagrade, furate se da ste neke svjetske zvjezde a obicni ste novinarcici koji prepisuju, od ljudi rade budale a izvjestavanja su im u rangu ratnog stanja’91

MA
maziko
11:10 15.03.2018.

Nema omrazenijih voditelja kao na novoj tv. Neznan ko njihovu spiku jos pusi. Alkoholicar Bago i co. Njihove serije, ,provjereno, ajme majko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije