Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - peci!

Večeras dva para napuštaju show, a dva odlaze direktno u finale!

Foto: RTL
1/4
13.12.2017.
u 15:21

Tart s borovnicama i ušećereni bademi slastice su koje će se večeras pripremati celebrity natjecatelji.

Specijalno izdanje slastičarskog showa 'Tri, dva, jedan – peci!' donosi pregršt zabave, ali i napetosti jer će se kandidati večeras po prvi put suočiti s ispadanjem. 

Četiri para po posljednji će put peći slastice u punom sastavu jer će dva para s najmanje bodova na kraju dana napustiti humanitarni show. S obzirom na to, kandidati moraju dati sve od sebe kako ne bi bili prvi 'eliminirani'. Tart s borovnicama i ušećereni bademi slastice su koje će se večeras pripremati, a Tomek i Ana savjetuju natjecatelje da pripaze kod pečenja tijesta za tart te da slijepo prate recept. 

„Ne veselim se tartu, moram priznati, jer su prhka tijesta vrlo zeznuta za napraviti. Treba pogoditi točno vrijeme pečenja, boju tijesta, a ako si pod pritiskom, kao mi u emisiji, to ne ide baš tako lako“, zabrinuto je izjavila Ivana. 

S druge strane, Maja i Leo nikada do sada nisu pripremali tart, kao ni sve ostale slastice, te su zbog toga jako sretni jer će ponovno po prvi put probati napraviti nešto novo. Žiri ima vjere u kandidate, a hoće li oni imati vjere u sebe kada krenu prve komplikacije s prhkim tijestom? Hoće li prevladati veselje ili stres, pogledajte večeras u 21:40 na RTL-u! 

1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije