Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravlje na prvom mjestu

Važan datum za Šprajca: Današnji dan mi je kao drugi rođendan. Ali da ne vučem vraga za rep, slavim ga samo virtualno

Foto: Instagram
1/9
23.11.2022.
u 17:50

Nakon zdravstvenih tegoba Zoran Šprajc je promijenio svoje životne navike; počeo je redovito ići u šetnju te se odrekao i svog velikog poroka - cigareta.

Današnji datum dobro je urezan u pamćenje RTL-ovog novinara i urednika Zorana Šprajca jer je baš na ovaj datum 2013. i potom opet 2019. godine doživio srčani udar.

- Prvi srčani sam "dobio" 23.11. 2013. Kako nisam postao ništa pametniji nakon šest godina sustigao me i drugi - i to točno na isti dan - 23.11 2019. Treći ću nadam se uspjeti izbjeći (ako ništa drugo prestao sam pušiti i počeo šetati) ali današnji dan u svakom slučaju mi je kao drugi rođendan. Ali da ne vučem vraga za rep, slavim ga samo ovako, virtualno. Čuvajte se, pazite se, nitko to za vas ne može činiti bolje od vas samih. - napisao je Šprajc na Instagramu. Nakon ovih zdravstvenih tegoba Šprajc je promijenio svoje životne navike; počeo je redovito ići u šetnju te se odrekao i svog velikog poroka - cigareta. 

- Stres je u pozadini svakog mog infarkta, ali ne udara stres sam po sebi nego način na koji ga se pokušavamo riješiti. U mom slučaju to su bile abnormalne količine cigareta i cigarillosa. Kada im dodamo pretilost, neurednu i nezdravu prehranu, slabu tjelesnu aktivnost uz malo loše genetike, rezultat je morao biti upravo onakav kakav je bio - ispričao je za Story nakon oporavka od drugog srčanog udara. Kada je imao drugi infarkt i dok se oporavljao u bolnici javljao se svojim obožavateljima putem Instagrama. 

- Zadnji put bio sam prije šest godina i valjda mi zafalili ti ljudi i stentovi, uglavnom nekidan mi neki vrag nije dao mira sve dok ponovo nisam otišao. I zanimljivo, došao sam na svoj najdraži odjel točno na isti dan, skoro i sat, kao i prije šest godina - napisao je tada iz bolnice na Instagramu. 

VIDEO Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije