Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila

Vau! Tatjana Dragović pozirala u toplesu, grudi je prekrila samo rukama

Foto: Instagram screenshot
1/7
10.12.2020.
u 13:25

Sada je oduševila novom fotkom na kojoj je pozirala u toplesu, a grudi je prekrila samo svojim rukama.

Prije 16 godina Tatjana Dragović na svijet je donijela svoje prvo dijete, djevojčicu Amber Mariju. Tatjana je najstariju kći dobila u braku s proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem s kojim ima i četiri godine mlađeg sina Emanuela. 

Postala je poznata koračajući modnim pistama, a onda je lansirala inozemnu karijeru te u Hrvatskoj poznala još poznatija. Tatjana se više ne bavi manekenstvom, no na njezinoj zavidnoj liniji ne može primijetiti da je rodila troje djece. Sada je oduševila novom fotkom na kojoj je pozirala u toplesu, a grudi je prekrila samo svojim rukama. 

"Uvijek anđeo", naslovila je fotografiju.

"Uvijek top", "Woooow", pisali su joj oduševljeni pratitelji. 

Za razliku od 4-godišnje Luce, koju ima sa sadašnjim partnerom Vlahom Arbulićem, djecu koju je dobila u braku s Ivaniševićem Tatjana rijetko eksponira na društvenim mrežama. Njezini brojni pratitelji na Instagramu ostali su tako ugodno iznenađeni nakon što se manekenka pohvalila svojom najstarijom mezimicom s kojom je ušla u 2020. godinu.

– Nisam mogla zamisliti bolji način da započnem novo desetljeće od ovoga. Okružena ljudima koje bezuvjetno volim – napisala je ponosna majka uz fotografiju prije nekoliko mjeseci na kojoj pozira s Amber Marijom koja joj nevjerojatno sliči. 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
15:16 10.12.2020.

Izgleda kao da je mokra pobjegla iz ludnice i izbezumljno gleda gdje se to našla.

SI
SimITam
11:03 11.12.2020.

Trebala se pokriti samo teniskim reketom. To bi bila zanimljiva vijest.

Avatar mikioni
mikioni
10:48 11.12.2020.

Ova iznimno vazna vijest puno ce utjecat da nocas bolje zaspim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije