Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rock spektakl

Vatra, Let3, Kawasaki 3P, Teška industrija i Atlantida na Mega Bikers susretu

moto bikers susreti
Foto: Promo foto National Geographic
1/8
17.04.2015.
u 09:54

Ove godine na 12. MEGA BIKERS susretu koji će se održavati od 8 do 10.5.2015 nastupaju Vatra Let 3, Kawasaki 3P, Atlantida i Teška industrija.

Prvenstvo Hrvatske u utrkama moto-ubrzanja i rock spektakli svake godine privlače na tisuće posjetitelja iz regije i Europe  u Slavonski Brod.

Možda najveće okupljanje motorista, a i poklonika urbane glazbe u Slavoniji svake godine događa se u Slavonskom Brodu. Moto klub Brod je podigao standarde izuzetno visoko u organizaciji  te mobilizirao i ujedinio čitav grad u projektu, koji je vrhunac glazbene povijesti Slavonskog Broda  i svake godine okuplja na tisuće posjetitelja iz regije i Europe.

 U dosadašnjih 11 organiziranih susreta gostovalo je preko 50 velikih bendova iz Hrvatske i regije , a 2009. Gostovali su i legendarni URIAH HEEP. Tada je oboren rekord u posjeti nekog događaja u Slavonskom Brodu. Po procjeni bilo je oko 22000 ljudi, što je za grad veličine  pedesetak tisuća ljudi upravo impozantna brojka. Ove godine na 12. Mega bikers-rock spektaklu u Slavonskom Brodu zasvirat će Vatra, Let3, Kawasaki 3P, Teška industrija i Atlantida.

No nije samo koncertno događanje koje se uvijek odvija na vrhunskom razglasu mamac za posjetitelje. Samo trodnevno događanje odvija se i službeno na najljepšoj riječnoj plaži u Europi, a udaljenoj jedva 3000 metara od strogog centra grada. Prostor je idealan za kampiranje i odmor, a naveče za vrhunsku zabavu i provod.

Utrka ubrzanja koje je sastavni dio Mega bikers susreta , od 2011. godine vozi se službeno za Prvenstvo Hrvatske u disciplini Moto-ubrzanje. Najposjećenija i najmasovnija utrka nije slučajno izabrana za prvu utrku sezone.

>>Kawasaki 3P na prvi dan proljeća svira u Tvornici kulture

>>Let3: Maknuli su Tita pa ćemo im darovati Merkelicu

Komentara 1

KL
Klarahrv
11:11 17.04.2015.

Hoce li i Ivo doci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije