Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 GODINA BENDA

Vatra će proslaviti veliku obljetnicu koncertom u Domu sportova

Vatra
Foto: Promo
1/3
05.06.2018.
u 15:36

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti naš 'XX koncert' u Domu Sportova! Svima koji dođu pružit cemo ‘Vatromet' emocija, a prvih 200 fanova koji kupe ulaznicu za koncert nagradit ćemo još jednim ekskluzivnim, zatvorenim koncertom na tajnoj lokaciji - kazao je Ivan Dečak

Na krilima superhita ‘Nama se nikud ne žuri’ (ft. Massimo) koji je puna dva mjeseca držao prvo mjesto HRTOP40 liste najemitiranijih pjesama, Vatra najavljuje veliku obljetnicu – 20 godina benda koju će obilježiti izlaskom novog albuma i rođendanskim koncertom VATRA XX u petak, 05.04.2019. u Domu sportova.

“Dvadeset godina proletjelo je prebrzo, valjda je to tako kada u dobrom društvu radiš ono što najviše voliš! Veliko nam je zadovoljstvo najaviti naš 'XX koncert' u Domu Sportova! Svima koji dođu pružit cemo ‘Vatromet' emocija, a prvih 200 fanova koji kupe ulaznicu za koncert nagradit ćemo još jednim ekskluzivnim, zatvorenim koncertom na tajnoj lokaciji. Pripremili smo jos pregršt iznenađenja za ovaj slavljenički koncert, a na vama je samo da dođete, sa svim ostalim častimo mi!’, poručuje uz objavu koncerta Ivan Dečak.

I doista, kada vidimo koliko je bend do sada u karijeri bio aktivan, nije ni čudo da im je 20 godina tako brzo prošlo. U ova dva desetljeća Vatra je objavila čak 9 albuma, osvojila niz Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada, izbacila hrpu hitova koji su obilježili njihovu karijeru i domaću glazbenu scenu, a veći dio tog vremena provela u kombiju kojim je prešla na stotine tisuća kilometara kako bi stigli na nekoliko tisuća koncerata i drugih nastupa koje su održali do danas. Stoga je i jedini način za bend da i ovaj rođendan proslavi radno, velikim koncertom i objavom desetog albuma u karijeri koji će izaći na sam dan koncerta u Domu sportova!

Ulaznice za VATRA XX koncert kreću u prodaju od danas, 5.6. - točno 10 mjeseci prije održavanja koncerta, a možete ih kupiti u sustavu Eventima za početak u ograničenoj ‘early bird’ količini po cijeni od 60 kn, koja će vrijediti do 01.09. ili do isteka zaliha. 

Prvih 200 fanova koji kupe ulaznice, dobivaju ujedno i ulaz na ekskluzivni, zatvoreni koncert Vatre u 9. mjesecu koji će se održati na, za sada, tajnoj lokaciji u Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije