Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkazala koncert

Vanna 'ni kriva ni dužna' usred diplomatskog incidenta između Hrvatske i Crne Gore

Vanna
Miranda Cikotic/PIXSELL
14.08.2018.
u 21:21

Iz TO Tivat koja je bila organizator nesuđenog nastupa Vanne u Tivtu, do sada nisu komentirali ovakav postupak hrvatske pjevačice.

Hrvatska pop pjevačica Ivana Vrdoljak - Vanna iznenada je u utorak otkazala koncert koji je trebala održati u srijedu u crnogorskom gradiću Tivtu, na palubi školskog jedrenjaka "Jadrana" oko kojega se vodi spor između Hrvatske i Crne Gore.

Koncert Vanne u Tivtu - a bio bi to njezin treći nastup u Crnoj Gori - organizirala je Turistička organizacija Tivata kao svoj poklon i doprinos povodom proslave 85. godišnjice školskog broda, jedrenjaka "Jadran", a koja se ovih dana u Boki kotorskoj obilježava nizom manifestacija.

Pogledajte gostovanje Vanne u Semiotici 

Hrvatski mediji objavili su informaciju da se Vanna "ni kriva ni dužna našla u središtu diplomatskog incidenta između Hrvatske i Crne Gore", jer službeni Zagreb vrši pojačan međunarodni pritisak na Podgoricu da se Hrvatskoj "vrati brod koji je 1991. JNA otela iz Splita". Pošto su je novinari prozvali da u takvim okolnostima ne bi smjela nastupiti u Tivtu na palubi "Jadrana", Vanna je otkazala koncert što je i protvrdila u telefonskoj izjavi za N1 televiziju.

“Ne očekuje se od hrvatske pjevačice iznimnog glasa, naše 'kraljice popa', da prati politiku, ali morala bi znati da u trenucima kada hrvatske institucije poduzimaju korake da se vrati oteti brod, njezin nastup može imati negativan odjek u hrvatskoj javnosti. Doista bi bilo bizarno da hrvatska pjevačica, ispred ukradenog hrvatskoj broda, pjeva u čast crnogorskoj vojnoj posadi. Jasno je da pjevači, kao i svi mi, žive od svojih primanja, ali postoje trenutci kada valja pokazati osjećaj za vrijeme i prostor”, napisao je Vanni maxportal.hr , a ona je očito prihvatila sugestiju i pritisak dijela hrvatske javnosti.

Iz TO Tivat koja je bila organizator nesuđenog nastupa Vanne u Tivtu, do sada nisu komentirali ovakav postupak hrvatske pjevačice.

Poznate Hrvatice pokazale su kako izgledaju bez šminke:

Ključne riječi

Komentara 57

DU
Deleted user
22:10 14.08.2018.

HINA navodi da je Vanna "podlegla pritiscima nekih krugova"?????? Ma, molim vas čija je to izvještajna agencija, hrvatska očito nije...Ili je Vanna trebala pjevati agresorima i lopovima koji su oteli ili uništavali hrvatsko vlasništvo kao Tereza u beogradu? Nevjerojatno je i sramotno kako "H"INA izvješćuje, potrebna je hitna promjena jugokadrova kao i na "H"TV-u.

Avatar Behemot
Behemot
01:53 15.08.2018.

Crna Gora je Sloveniji poklonila podmornicu koja pripada Hrvatskoj i kako je Hrvatska ne bi zaplijenila išli su preko talijanskih voda. Sve što je trebalo od JRM pripasti Hrvatskoj a što je Crna Gora otuđila i prodala treba naplatiti.Ako nemajuju para neka vrate Boku Kotorsku koju su također ukrali, tj. 1945. dobili na izmišljene partizanske herojske priče.

DA
dado56
22:24 14.08.2018.

Jadran treba vratiti kuci... crna gora mora vratiti brod u maticnu luku split, Do kada cemo biti tolerantni prema crnoj gori... pod hitno !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije