Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo ruho

Vanna se nakon 16 godina vraća u E.T.!

vanna
Foto: Narodni radio
1/5
17.06.2014.
u 12:45

Vanna se nakon 16 godina izbivanja iz E.T.-a vratila u bend koji ju je proslavio kako bi obradili stare hitove u novom ruhu

Prošla je 21 godina, no najveći hit E.T.-a "Tek je 12 sati" ništa nije izgubio od svoje popularnosti otkako je objavljen. Sada u novom ruhu, veliki hit dobio je novi život, a u novim verzijama opet se pojavljuje dobro poznata ekipa – Vanna i Boytronic.

Naime, nakon što je prije 16 godina napustila E.T., Vanna se ponovno vratila u bend kojim je započeo dance val '90-ih u Hrvatskoj. No, ipak, riječ je tek o jednokratnoj prigodi.

Boytronic i Vanna obradili su šest hitova E.T.-a, uključujući "Tek je 12 sati" i "Ja ti priznajem", a producenti su tri mlada DJ-a Inav Coste, Wess i Kosta Radman. Novu obradu velikog hita "Tek je 12 sati" E.T. je upravo objavio na SoundCloudu.

– Jedva sam čekala da se netko toga prihvati. To su pjesme koje dobro zvuče i uz gitaru, a kad ih se ovako nabrije, zvuče odlično – rekla je Vanna u Glazbenom showu Dalibora Petka.

Na upit slušatelja zašto su se razišli, Vanna je šaleći se rekla: – Razišli smo se zbog nepremostivih neslaganja karaktera.

Novim obradama svoj blagoslov dala je i trenutačna pjevačica E.T.-a Katarina Rautek, koja bi kroz nekoliko tjedana trebala po drugi put postati majka.

>>Vanna: Jači ruž na usnama i visoke potpetice – i već se okreću za mnom

Komentara 3

Avatar mrado88
mrado88
13:25 17.06.2014.

kako je rekao Edo majka....kada se isprazni kasa bit će te 4 asa......tako i Vanna....nestalo para pa idemo obraditi stare hitove......moj savjet- mirovina....

BA
baniček
15:27 17.06.2014.

i jura stublić je obradio neke svoje hitove ,ali bolje da nije. a zadnji album je snimio 1992...od tada samo drži zu i tamo pokoji koncert sa prastarim hitovima kao i psihomodo pop ali gobac ipak objavi i koji album koji nitko ne sluša.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:18 18.06.2014.

Di su to jos popularni? U Kutini, Kod Ranilovicke doma?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije