Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZMIJEŠANE BOJE

Vanna predstavila novi album: 'Imam kompleksan odnos s Podravinom'

Promocija Vanninog albuma
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
12.09.2019.
u 21:12

- Divan je osjećaj imati album u rukama, pogotovo kada sam i pisala pjesme za njega. Pjesme sam počela pisati još dok smo bili u grupi ET, i to me uvijek veselilo - kazala je Vanna.

Mjesec i pol nakon što je izdala album "Izmiješane boje" Vanna ga je danas i predstavila pred brojnim kolegama, obitelji i prijateljima u Caffe baru i Music shopu Nova ploča, Na ovom albumu Vanna je autorica većine pjesama, pa se ponovno pokazalo da je ne samo sjajna pjevačica, nego i hitmejkerica. 

- Divan je osjećaj imati album u rukama, pogotovo kada sam i pisala pjesme za njega. Pjesme sam počela pisati još dok smo bili u grupi ET, i to me uvijek veselilo - kazala je Vanna. Na albumu se nalaze i već dobro poznate pjesme "Izmiješane boje", "Najbolji ljudi" i duet sa Zsa Zsom "Tragom tvojih tragova". Osim Vanne autori su i Ante Pecotić i Aljoša Šerić iz grupe Pavel, dok aranžmane potpisuje Ante Gelo. Zanimljivo je da je Vanna napisala i pjesmu "Podravina moja spi", koju je otpjevala na podravskom narječju.

- Nije čest slučaj da ljudi rodom iz Podravine se bave onim čime se ja bavim. Nemam neko zaleđe iza sebe, došla sam studirati u Zagreb, a u slobodno vrijeme sam se počela baviti glazbom. Nije mi bilo jednostavno jer nisam znala nikog. S godinama osjećam emotivnu vezu s Podravinom koju teško mogu opisati. Zato mi je ova pjesma pomogla da to nekako sažmem. Moj odnos s Podravinom je kompleksan. Puno duže živim u Zagrebu nego u Koprivnici, no ljubav prema rodnom gradom sve više isplivava na površinu - kazala nam je Vanna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije