Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30 godina karijere

Vanna održala veliki koncert u Areni Zagreb, iz prvih redova pratila je i zgodna kći Jana (21)

Zagreb: Vanna koncertom u Areni Zagreb obilježila 30 godina na glazbenoj sceni
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
1/11
08.05.2022.
u 10:33

Koncert u Areni privukao je brojne Vannine obožavatelje, a na pozornici joj se pridružila i kolegica Zsa Zsa te Ilan Kabiljo s kojim je izvela pjesmu 'Kad nema ljubavi'.

Velikim koncertom "Vanna, 30 godina - Puna memorija" u Areni Zagreb pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (51) u subotu navečer obilježila je 30 godina svoje glazbene karijere.

Pred punom Arenom Vanna je izvela brojne uspješnice iz njezine bogate karijere poput 'Kao rijeka', 'Kao da me nema', nove hitove 'Puna memorija' i 'Loš trenutak', a publiku su posebno rasplesale pjesme iz doba E.T.-ja uz koje su odrasle generacije koje je Vanna izvela uz Boytronica.

07.05.2022., Zagreb - Arena Zagreb, Vanna koncertom karijere obiljezila 30 godina na glazbenoj sceni. Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
Koncert u Areni privukao je brojne Vannine obožavatelje, a na pozornici joj se pridružila i kolegica Zsa Zsa te Ilan Kabiljo s kojim je izvela pjesmu 'Kad nema ljubavi'.

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Iz publike je pak koncert pratio odlično raspoložen Jacques Houdek koji je u glazbenoj večeri uživao s društvom, a iz prvih redova koncert je pratila i plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac Navojec koja je dio atmosfere ovjekovječila i svojim pametnim telefonom. 

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Među okupljenima bila je i Vannina kći Jana Vrdoljak (21) koju je pjevačica dobila u braku sa suprugom Andrijom Vrdoljakom. Vanna je Janu pokazala i prije dvije godine kada je ona glumila u njezinom spotu za pjesmu 'Puna memorija'. Tada se njezina kćer s njom pojavila i na nekoliko događanja.

- Namjerno to nisam isticala jer stvarno nisam tip koji svoju glazbu promovira putem djece i rodbine. No, Janu su prepoznali ljudi na Instagramu i naravno da mi je drago što hvale njezinu rolu u spotu – rekla je pjevačica prilikom objave ovog videospota. Video je prikazan skoro 1.500.000 puta, a s Janom je tada glumio Filip Srpak. Također, Vanna sa suprugom Andrijom Vrdoljakom ima i sina Luku (25). 

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Komentara 3

AF
art-forma
11:07 08.05.2022.

Zao mi je što se na koncert čekalo sat vremena, bez ikakvog objašnjenja. To je nepoštivanje publike, ili je to možda postao običaj. Bili smo ko ovce u toru. Inače koncert je bio ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije