Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni dvojnici

Vanda Winter je ista Hurem, Janko Popović Volarić je Bali beg, a Rene Vin Diesel

Foto: Pixsell, Instagram
1/6
10.11.2017.
u 18:30

Često možemo naći potvrdu izreke da svatko negdje ima svojeg dvojnika. Među poznatim Hrvatima ima primjera u kojima je sličnost frapantna

Znali su mi reći da sličim Julianne Moore, ali nikad nitko za Meryem Uzerli. Osobno, ne vidim baš previše sličnosti jer ona ima duguljastije lice od mojega i krupne plave oči za razliku od mojih koje su smeđe, ali uvijek je zanimljivo i zabavno čuti kako vas netko drugi vidi i s kim vas može povezati – bila je reakcija Vande Winter kada smo je upitali što misli o tome koliko nalikuje na slavnu tursku glumicu Meryem Uzerli.

Primjeri poput ovoga, u kojem mnogi vide sličnost u izgledu dviju poznatih glumica, doista nisu rijetki kako u svijetu običnih smrtnika tako i u svijetu slavnih. Primjerice, nakon što je Vin Diesel postao slavan prije 15-ak godina, mnogi su mu našli dvojnika u našem Reneu Bitorajcu, poznatom iz filmova “Ničija zemlja” i “Metastaze”, koji rijetko tumači likove kao što su Dieselovi, ali njih dvojica fizički su slični. I to ponajprije zbog činjenice da su ćelavi te imaju sličan oblik glave i punije usne. Pojavljivanje Amande Seyfried na Visu ove jeseni, gdje je snimala nastavak filma “Mamma mia”, potaklo je priče da poznata američka glumica nalikuje našoj Mariji Borić.

1/6

– Ja ne vidim neku sličnost, eventualno zbog očiju i kose, ali Amanda je stvarno lijepa žena tako da mi to može biti samo kompliment – rekla je Marija. Riđa boja kose, svijetli ten i izražajne zelene oči bile su dodatni razlozi što su Natašu Janjić mediji prozvali hrvatskom Julianne Moore. Glumac Janko Popović Volarić, kojeg trenutačno gledamo kao suca u showu Supertalent, mnogim je obožavateljicama pljunuti Burak Ozcivit, poznatiji kao Bali beg.

Osim Janka, među poznatim hrvatskim dvojnicima našao se i Luka Nižetić te Damir Markovina. I Justin Timberlake ima svojeg dvojnika – doduše, ne u Hrvatskoj, nego u regiji. To je Momčilo Otašević, crnogorski glumac kojeg gledamo u seriji “Čista ljubav”. Glumicu Tamaru Garbajs mnogi su pak uspoređivali s glumicom Keirom Knightley.

Komentara 3

DU
Deleted user
19:26 10.11.2017.

vi ste pukli ....

Avatar comandante
comandante
19:16 10.11.2017.

zaboravili ste na Vasu diplomca, izgleda kao da je iz Bosne

Avatar ucjena
ucjena
19:18 11.11.2017.

Hurem i Vanda, nikakve slicnosti, Belaj beg 2 metra a Volaric mini, sta nadete, koma covjece, dobro da i herceg da mu glavu obrijemo sultan, a saucha, zumbl aga::::))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije