Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valentinovo

Vanda Winter i Sementa Rajhard zablistale na koncertu Marije Husar

marija husar
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/14
15.02.2014.
u 12:39

Pjevačica Marija Husar održala je povodom Valentinova koncert u Hypo centru. Na svirci poznate pjevačice okupila se zagrebačka elita, uživajući u glasu talentirane Marije...

Pjevačica Marija Husar održala je povodom Valentinova koncert u Hypo centru. Na svirci poznate pjevačice okupila se zagrebačka elita, uživajući u glasu talentirane Marije. Na Marijinom slavlju ljubavi popratio ju je i njezin suprug, poklonivši joj buket ruža poslije svirke. Mora se priznati da Mariji godi bračni život, budući da nikad nije izgledala bolje.

Osim supruga, koncert je posjetio i Milan Bandić, koji je također Mariji čestitao na koncertu. Družile su se povodom koncerta i prijateljice te kolegice Sementa Rajhard i Vanda Winter, koje su izgledale savršeno u ženstvenim haljinama. Djevojke su na koncertu i nastupile kao gošće. Vani su bili i Božo Skoko, Adrijana Dejanović, Damir Kedžo, Martina Tomčić, Maja Vučić te mnogi drugi.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

>>Sementa Rajhard, Vanda Winter, Maya Sar i Damir Kedžo gosti su na koncertu "Valentinovo Fever" Marije Husar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije