Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S osmijehom

Valerie Trierweiler nakon objave o prekidu otišla u Indiju

Valerie Trierweiler
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
27.01.2014.
u 12:19

Bivša partnerica francuskog predsjednika Francoisa Hollandea posjetila je dječju bolnicu u Mumbaiju.

Bivša partnerica francuskog predsjednika Francoisa Hollandea posjetila je dječju bolnicu u Mumbaiju. Valerie Trierweiler otišla je u Indiju na humanitarno putovanje, i to svega dan nakon što je Hollande objavio da prekidaju ljubavnu vezu. Brojne fotografe i novinare dočekala je s osmijehom te se čak osladila sladoledom. Hollande i Trierweiler prekinuli su nakon što su francuski mediji, točnije magazin Closer, objavili da ima on ima aferu s glumicom Julie Gayet.

Skandal

Nakon prekida novinarka se vratila u stan u kojem je s Hollandeom živjela prije nego što je postao predsjednik. Njegova preljubnička afera izazvala je nezapamćen interes javnosti te postala jedna od najvećih suvremene francuske politike.

Osam dana bolnice

Prema pisanju magazina koji je otkrio aferu, Valerie je porazbijala dragocjenosti Elizejske palače nakon što je doznala za aferu svog partnera. Navodno je napravila štetu od tri milijuna eura. Poslije je to demantirano. Ipak, prekid je bivšu prvu damu jako pogodio te je zbog svega završila u bolnici na osam dana, gdje se oporavljala od iscrpljenosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije