Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUTA JE NA DRŽAVU

Valentina: Dođem do Zavoda za zapošljavanje s još trunku pozitive i nade...

Foto: Instagram
1/4
06.10.2020.
u 21:18

Podsjetimo, Valentina Tijan i njezin suprug Vatroslav upoznali su se u realityju "Ljubav je na selu" te se nakon showa i vjenčali.

Valentina Tijan, 26-godišnja reality zvijezda poznata po nastupu u showu "Ljubav je na selu" gdje je našla 41-godišnjeg životnog suputnika Vatroslava, na svojim se društvenim mrežama potužila nakon odlaska na Zavod za zapošljavanje.

- Dođem do Zavoda za zapošljavanje s još trunku pozitive i nade... Odem da tako kažem pos*ana, sje*ana, i sve što sam dosad smatrala da moj muž se*e o HDZ-u, stranci, vezama i slično, sad su mi samo potvrdili - otpočela je ljutito objavu. - Žalosno kakva nam je država i na što smo spali! Konkurencija dodatna mi je netko tko radi na crno i ne radi ni 1% onog što bih ja radila - dodala je.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Naime, par je krajem srpnja proslavio prvu godišnjicu braka, a inače imaju i malenu djevojčicu Viktoriju. Na putu im je i drugo dijete.

Ovo ljeto, Valentini je bio uručen optužni prijedlog u kojem piše kako je narušila javni red i mir širenjem lažnih informacija o opasnosti zaraze korona virusom na području Ražanca, a o tome je detaljnije pisao 24 sata.

- Sad kad odem u ćeliju 30 dana i odmorim mozak od svih. Reći ću im da me mogu zatvoriti jedino s mobitelom jer ja bez njega ne mogu. Doktori mi je jednom dao dijagnozu da imam bolest mobitela. Na cijelu situaciju osvrnuo se i njezin suprug Vatroslav koji je rekao: Nekada su nas 'hapsili' jer govorimo protiv Tita i partije, a danas nas privode Nezavisni i HDZ jer govorimo tračeve o koroni.

Komentara 6

Avatar KPJ_starinar
KPJ_starinar
21:29 06.10.2020.

Evo! fufće ljuto na državu! Ne može država naprijed kad za neprijatelja ima ovakvu "zvijezdu"....

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
07:25 07.10.2020.

prvo i prvo ti si stranac u Hrvatskoj ti si rodena u drugoj drzavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije