Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudan zahtjev

Uzrujana Žanamari: 'Zbog ovoga dobijem više poruka nego na slike u badiću!'

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
12.12.2018.
u 17:01

Lijepa pjevačica tvrdi da nije normalno koliko su neki pojedinci nabrijani na nešto što nije cilj njezina profila

Pjevačica Žanamari Perčić odgovarala je na InstaStoryju na pitanja obožavatelja, no među mnogim pohvalama i komplimentima našao se i jedan zanimljiv zahtjev.

– Zašto nema nijedna slika stopala za nas čudake? – pitao ju je fan, a Žanamari je vrlo brzo odgovorila:  – Baš čudake! Znači doslovno režem stopala sa slika jer to nije normalno koliko su neki pojedinci nabrijani na to. Dobijem više poruka nego na slike u badiću! A to nije cilj ovog profila. Nego glazba, moda, fitness...

Foto: imdb

 

Komentara 36

DU
Deleted user
18:42 12.12.2018.

Mislim ono - Objavljuje svaki dan sexy slike u kupaćem, sa istaknutim dekolteom, ističe guzu, tetovažu na leđima i čudi se takvim porukama?

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
18:28 12.12.2018.

cilj njenog instagrama je glazba 😆 .Đorđe fosil stari je imao vjerovatno najljepšu smrt što muškarac može imati

WE
weAreCro
18:22 12.12.2018.

😁😁😁 A ti mislila da si glazbena diva...dobro ti kazu svi, skidaj se slikaj se i pokazuj stopala cudacima jer samo tako mozes dospijeti na naslovnicama, pjevanjem se neces bas puno proslaviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije