Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet se svađaju

Uzrujana Rihanna poručila Chrisu Brownu: Ljubav nije za djecu!

Rihanna
Twitter
12.05.2013.
u 21:20

Pjevačica je na svom profilu objavila nejasnu poruku o ratnim sjekirama. Tabloidi nagađaju da je doznala za Chrisove nevjere jer spominje i "svačije žene". Chris je na svom profilu napisao "Ako je svačija, znači da nije moja".

Svadljivi par, Rihanna i Chris Brown, ponovo nisu u dobrim odnosima, a o tome obavještavaju svoje fanove na Twitteru.

Rihanna je na svom profilu objavila nejasnu poruku o ratnim sjekirama. Tabloidi nagađaju da je pjevačica doznala za Chrisove nevjere jer spominje i \"svačije žene\". Chris joj je na svom profilu kratko odgovorio \"Ako je svačija, znači da nije moja\".

Kap koja je prelila čašu Rihannina strpljenja bila je njegova sljedeća poruka \"o ljubavi koja zna biti pretjerana\".

- Ponekad nekoga volimo previše! Postoje veze kojima pomaže da se ne viđaju prečesto i vole sa distancom - riječi su slavnog repera koje su Rihannu dobro uzrujale.

Pjevačica mu nije ostala dužna, te je odgovorila da \"ljubav nije za djecu\".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije