Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa pjevačica

Uživa na odmoru! Kylie Minogue u opuštenom izdanju snimljena ispred vile u Rovinju

Kylie Minogue viđena kako u opuštenom izdanju izlazi iz luksuzne vile u Rovinju
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/12
10.08.2022.
u 22:01

Fotografi Pixsella su je uspjeli i snimiti na izlasku iz vile kada je u ležernom, širokom, ljetnom odijelu išla na večeru s prijateljima. Bila je u društvu prijateljice i producenta Skya Adamsa.

Australska pop-dance pjevačica i glumica Kylie Minogue (54) još je jedna od svjetskih zvijezda koja je za svoj odmor odabrala hrvatsku obalu.

Pjevačica poznata po hitovima "Can't Get You Out Of My Head", "The Loco-Motion" i "Spinning Around" trenutačno boravi u okolici Rovinja u vili s pet zvjezdica koja se prostire na 700 četvornih metara zajedno s okućnicom, terasom i sl,a koju je unajmila s prijateljima. Fotografi Pixsella su je uspjeli i snimiti na izlasku iz vile kada je u ležernom, širokom, ljetnom odijelu išla na večeru s prijateljima. Bila je u društvu prijateljice i producenta Skya Adamsa.  

Inače, radi se o vili Mademoiselle, prekrasnoj kući inspiriranoj stilom slavne dizajnerice Coco Chanel, koja je zbog svog modernog uređenja, ali i lokacije postala jedna od najtraženijih.

Projektirao ju je arhitekt Zoran Glivarec, a onda su u rohbau fazi daljnje uređenje okoliša kuće i interijera preuzeli arhitekti i dizajneri iz Iqon Studija. Zanimljivost kuće je ograda koja joj daje pečat te je napravljena u obliku meandra.

Jednostavnost i elegancija prožima cijelu kuću koja je u crno-bijelim tonovima.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer



Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije