Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijest se ponavlja

Uz Peaches Geldof u trenutku smrti bio mlađi sin

peaches geldof
Foto: Instagram
1/6
11.04.2014.
u 17:06

Peaches Geldof preminula je u ponedjeljak u svom domu u Kentu, a u trenutku smrti s njom je bio 11-mjesečni sin Phaedra...

Peaches Geldof preminula je u ponedjeljak u svom domu u Kentu, a u trenutku smrti s njom je bio 11-mjesečni sin Phaedra, piše The Sun. Njezin suprug Thomas Cohen sa starijim sinom Astalom nije bio kod kuće te se zabrinuo što se Peaches ne javlja na pozive. Nazvao je prijatelja koji je otišao vidjeti što se događas njom.

– Nadamo se da je Phadera premalen da bi bio svjestan što se događalo. Najvažnije je da je sad u redu. Tom je shrvan što nije bio s njom, ali nije mogao. Phaedra je ionako cijelo vrijeme bio s njom, čak i kad je spavala. Ako ništa drugo, barem se možemo tiješti da nije bila sama u trenutku smrti – izjavio je izvor. I njezina majka Paula Yates bila je u trenutku smrti u svom domu sama s tada četverogodišnjom kćeri Tiger Lily.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Peaches Geldof nije umrla prirodnom smrću, a rekla je: Imam srce 90-godišnjakinje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije