Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično izgleda

Uvijek elegantna Vanna u maloj crnoj haljinici istaknula je svoje vitke noge

Foto: Instagram
1/18
22.09.2022.
u 20:57

Pjevačica je nastupila na svečanoj Noći hrvatskog tenisa, a za ovu je prigodu izabrala kombinaciju kojom je naglasila svoje duge noge.

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (52) jučer je nastupila na svečanoj Noći hrvatskog tenisa na kojoj je obilježeno 110 godina organiziranog teniskog djelovanja u Hrvatskoj. Vanna je za ovu svečanu prigodu odabrala malu crnu haljinu i visoke čizme te tako u prvi plan stavila svoje vitke noge.

21.09.2022., Zagreb - U hotelu Westin odrzana je Noc hrvatskog tenisa na kojoj je obiljezeno 110 godina organiziranog teniskog djelovanja u Hrvatskoj. Predstavljena je monografija te je prikazan film o bogatoj teniskoj proslosti. Svecanosti su nazocili i brojni poznati. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL, Ilustracija

Inače, Vanna je nedavno održala koncert za pamćenje na 35. danima piva u Karlovcu. Za koncert je odabrala posebnu kombinaciju, a i tada su do posebnog izražaja došle njene vitke noge.  Glazbenica je odlično izgledala u crnoj haljinici, koja joj je savršeno pristajala. Kombinaciju je upotpunila sandalama na visoku petu u smeđoj boji. 

Već ranije se u jednom intervjuu osvrnula na svoj izgled i stil odijevanja, te je kazala kako nije pobornica estetskih korekcija. 

- Sve svoje pjesme pjevam iz originalnog tonaliteta, i dalje nosim mini suknje i još uvijek mogu napisati pjesmu za vrhove top-lista - odgovorila je Vanna na pitanje kako gleda na starost.

- Kolege, a naročito kolegice koje su u ovom poslu otprilike dugo kao i ja a da su ostavile traga i imaju na repertoaru desetak ozbiljnih hitova, nikako ne mogu smatrati konkurencijom. To ja smatram poticajnim okruženjem - rekla je glazbenica pa se osvrnula na tajnu svog izgleda.

- I da mi nije posao izlaziti pred publiku, vjerojatno bih se trudila oko izgleda jer je svakoj ženi draže kad izgleda maksimalno dobro u okviru svojih mogućnosti tj. unutar nekih danih gabarita. Pazim na prehranu, redovito vježbam, ali ne u teretani nego kod kuće, njegujem se i to je otprilike to. Nisam pobornik plastične ljepote i vrlo očitih estetskih operacija, čak ni ekstenzije u kosi skoro pa ne podnosim - iskrena je Vanna.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
22:43 22.09.2022.

Ima noge k'o Robert Jarni.

MA
Makbe
11:05 23.09.2022.

Tu osobu ne bih uopće više prepoznala. Estetske operacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije