Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turbulentan život

Utopila se u kadi hotela Hilton, a u sobi su bile bočice s tabletama

Whitney Houston
Foto: AFP/PIXSELL
1/7
12.02.2012.
u 20:24

Majka je s Whitney razgovarala prije smrti i nije osjetila da je tužna. Kći Bobbi Kristina zbog šoka je završila u bolnici

Iznenadna smrt slavne američke pjevačica Whitney Houston šokirala je svijet. Preminula je u subotu u 48. godini života uoči dodjele nagrade Grammy, u hotelu Hilton, gdje se održavala godišnja zabava uoči tog događaja. Whitney je, naime, na njoj trebala pjevati. Pola sata prije smrti razgovarala je s majkom Cissy Houston koja, izjavila je, tijekom razgovora nije zaključila da njezina kći ima problema.

Utučen i Bobby Brown

Iako uzrok smrti još nije službeno potvrđen, najvjerojatnije se utopila u kadi hotelske sobe, gdje ju je i pronašao jedan od njezinih osobnih čuvara.

U sobi su još pronađene bočice tableta, lijekovi koje joj je prepisao njezin liječnik, pa se nagađa da se prvo predozirala, a potom krenula okupati se i utopila. Javna je tajna da je tamnoputa pjevačica posljednjih godina imala velikih problema s drogom, što je i srozalo nekad veoma uspješnu karijeru. Kako prenosi portal TMZ u hotelskoj sobi u kojoj je umrla s Whitney su bili njen stilist, frizerka i dva tjelohranitelja. Kada su shvatili da je glazbenica već sat vremena u kupaonici počeli su lupati po vratima da im otvori. Nakon što su razvalili vrata pronašli su je u kadi, lice joj je bilo pod vodom, a noge su joj virile iz kade.

Popularna pjevačica posljednjih se godina borila s alkoholom, drogama, kao i raznim lijekovima za smirenje. U nekoliko navrata neuspješno se pokušala vratiti na pozornicu na velika vrata.

Obožavatelji su omiljenoj pjevačici ispred hotela već počeli ostavljati cvijeće, paliti svijeće. Najviše će je pamtiti po velikim hitovima iz osamdesetih godina poput “I’ll Will Always Love You” i “I Wanna Dance With Somebody”.

Ova vijest pogodila je i njezina bivšeg supruga Bobbyja Browna, koji je očajan otkako je čuo za tragičnu vijest. Sve je krenulo nizbrdo udajom za pjevača Bobbyja Browna. Baš u to vrijeme dobila je glavnu ulogu u filmu “Tjelohranitelj”, rame uz rame s tada mega popularnim Kevinom Costnerom. Album s glazbom iz filma osvojio je 1994. godine Grammyja za album godine te bio proglašen najprodavanijim CD-om svih vremena. Whitney je bila na vrhuncu slave, ali privatno je tonula. Bobby ju je navukao na narkotike. Našla je snage i 2007. i službeno se iščupala se iz tog braka.

U večeri njezine smrti, Bobby je s bendom “New Edition” imao koncert u Memphisu. Navodno je u jednom trenutku kroz oči pune suza s pozornice uzviknuo “Whitney, volim te!”.

Vijest o njezinoj smrti priopćila je njena glasnogovornica Kristen Foster. Iz policije kažu da su dobili poziv u 15.43 u subotu i nakon pokušaja reanimacije smrt Whitney Houston proglašena je u 15.55. Prvi izvještaji govore da nije bilo znakova nasilne smrti. Njena kći Bobbi Kristina došla je u hotel nedugo nakon što je pjevačica pronađena mrtva, vičući; Što nije u redu s njom? Kasnije iste večeri Bobbi je završila u bolnici jer je doživjela šok.

Iskliznula joj ruka spasa

Preminula pjevačica dobitnica je dva Emmyja, šest Grammyja i 30 glazbenih nagrada “Billboard”.

Inače, najpoznatiji britanski glazbeni producent Simon Cowell nedavno ju je nagovarao da se priključi “X factoru”. Znao je da se godinama liječila od ovisnosti, a posljednjih mjeseci izgledala mu je kao da se izvukla. Želio je podržati njezin veliki povratak na scenu. Nažalost, nisu se dogovorili. Cowel je od nje dignuo ruke kad je čuo da je u petak navečer Whitney bila u holivudskom klubu “Thrue”. Bila je toliko pijana da je jedva stajala na nogama. Iz kluba ju je izvodilo osiguranje.

– Bila je isuviše nježna, krhka, nije se znala othrvati porocima – slažu se utučeni obožavatelji.

Ključne riječi

Komentara 28

LI
Lisnjak
20:37 13.02.2012.

bat 555, znaci samo je 20% muzicara sretno. da si to ranije obavijestio, nas bi ivo dobio jako malo glasova. ovako hrvatska ima tog sretnika za predsjednika. kakova slucajnost.

PG
praseca gripa
22:15 12.02.2012.

Droga uzimlje svoj danak!

DJ
Djedmedjed
16:48 13.02.2012.

dosla Teta Droga po svoje...bolje bi joj siroti bilo da nikad nije zaradila toliko novaca. mozda bi jos zivila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije