Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAGNETIĆ DONIO SREĆU

Uspjeh u Rusiji prvi je put predskazan na Večernjakovoj ruži!

Ane Begić Tahiri i Zlatko Dalić
Foto: Igor Kralj /PIXSELL
1/3
07.07.2018.
u 23:02

Dalić je tada kazao kako ne može obećati da ćemo biti svjetski prvaci ali da će sve učiniti da ovog ljeta zbog njih budemo ponosni i sretni. I pogodio je - zbog njih smo itekako ponosni i sretni!

Hrvatski nogometaši večeras su u Sočiju ispisali novu povijest našeg nogometa pobijedivši Rusiju u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Znate li gdje im je prvi put predskazan ovaj uspjeh? Na ovogodišnjoj dodjeli Večernjakove ruže u HNK u Zagrebu. Tada je izbornik Zlatko Dalić imao ulogu prezentera s glumicom Anom Begić Tahiri.

- Prvo ću vam pokloniti magnetić iz Bruxelessa, neka vam donese sreću - rekla je Ana Begić Tahiri i izvadila papirić koji joj je ostavio suprug.

-  Reci Daliću da Pjacu stavi na desno krilo, tako da on i Vrsaljko naizmjenično rade stalni pritisak,a  što će ostavljati Perišiću prostora na lijevoj strani da ostaje u situacijama 1 na 1. I još mu reci da gurne Modrića naprijed,a  Badelja stavi kao osigurača. Kramariću neka da više slobode - rekla je Begić Tahiri i dodala kako ne zna o čemu priča, ali da Dalić zna, te kako mu želi svu sreću.

Dalić je tada kazao kako ne može obećati da ćemo biti svjetski prvaci ali da će sve učiniti da ovog ljeta zbog njih budemo ponosni i sretni. I pogodio je - zbog njih smo itekako ponosni i sretni! Čini se kako mu je Večernjakova ruža donijela sreću.

Ane Begić Tahiri i Zlatko Dalić
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije