Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Ušla je u trgovinu i svima platila račune. Nitko nije prepoznao ovu poznatu damu

Foto: Instagram
1/5
03.12.2019.
u 10:26

Kupci u Walmartu u Palm Springsu ostali su zatečeni kada im je na blagajni prišla jedna žena i počela plaćati njihove račune, a kada su je pitali zašto to radi, objasnila je da je dobila na lutriji.

Društvenim mrežama proširio se video u kojem jedna žena dan prije Dana zahvalnosti u Walmartu u Palm Springsu svim kupcima plaća račune.

– Ja sam Cici – predstavila se kupcima na blagajni nepoznata plavuša, a na pitanje kupaca kako to da im plaća račun, odgovorila je da je upravo osvojila na lutriji. Ugodno je čavrljala s kupcima, stajala pokraj blagajne i redom plaćala račune svima želeći im uljepšati Dan zahvalnosti, a od jedne gospođe u znak zahvalnosti dobila je i cvijet. 

Nitko od kupaca nije shvatio da je ova nepoznata žena zapravo jako poznata i da je riječ o pjevačici Siji koja na javnim nastupima svoje lice obično skriva kosom.

– Sia je jučer platila račun za moje namirnice i hvala joj na tome. Nisam je odmah prepoznala i ispričavam se što ću to ovako javno obznaniti, ali ovakva dobrota zaslužuje javnu pohvalu – napisala je Adri Buckles na Instagramu uz kratki video na kojem Sia plaća namirnice kupcima u Walmartu.

 

 

Potez pjevačice oduševio je njezine obožavatelje i video se počeo brzo širiti internetom. 

Ključne riječi

Komentara 18

ZA
zagabria2
15:50 03.12.2019.

Sia je poznata autorica glazbe, vrlo talentirana. A ima i dosta svojih hitova

IV
Ivy69
17:40 03.12.2019.

Ispravak...Chandelier

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
15:39 04.12.2019.

Danas sam bacila radio kroz prozor....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije