Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žive zajedno

Uskoro vjenčanje? Hana preselila u Njemačku kod 'Savršenog'

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/8
14.02.2020.
u 17:56

Donedavno su njegovali vezu na daljinu, ali sada su odlučili živjeti zajedno kako bi gradili privatno i poslovno carstvo.

Reality zvijezda Hana Rodić progovorila je o preseljenju u Njemačku, točnije Berlin gdje je otišla kakao bi bila bliže svom dečku, Goranu Jurencu. Hana i Goran upoznali su se i zaljubili u showu 'Gospodin Savršeni', te su u vezi više od godinu dana.

Donedavno su njegovali vezu na daljinu, ali sada su odlučili živjeti zajedno kako bi gradili privatno i poslovno carstvo.

Hana je za RTL rekla kako je sada većinu vremena u Berlinu, nije u Zagrebu. Sviđa joj se što su u Njemačkoj stvari puno jeftinije nego kod nas, ali ne sviđa joj se jezik.

- Nisam ljubitelj Njemačkog - kazala je i dodala da ju Goranova obitelj nagovara da počne učiti jezik zbog posla i lakše komunikacije sa sugrađanima.

Rodić je potvrdila da je Goran puno sretniji u Berlinu, jer tamo ima više poslovnih prilika, te je bolje umrežen. Reality zvijezda je ranije progovorila o estetskim korekcijama kojima se podvrgnula, te komentirala kako je odlučila otopiti hijaluronske filere u usnama.

- Ako niste primijetili nemam više ekstazije na trepavicama, skratila sam nokte, izvadila sam hijaluronske filere, ne idem više u solarij... i ošišala sam se jučer. Prirodno imam pune usne i malo sam pretjerala s filerima prije pola godine - kazala je Hana koja je u svibnju prošle godine otkrila da je povećala usne, a u Turskoj je i povećala grudi. 

>> Hana Rodić progovorila o najtežoj odluci u životu: 'Imala sam samo 18 godina'

Komentara 3

SA
samoborka
19:12 14.02.2020.

Sto je preselila u Njemacku? Ormar? Preselila SE ako je rijec o njenom osobnom preseljenju. Jedinica iz hrvatskog, obustava na placu za neprofesionalnost i needuciranost.

DU
Deleted user
18:47 14.02.2020.

zašto ga zovete savršeni kada nije uopče savršeni ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije