Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orgije

Uskoro u prodaji 'kućni uradak' Marilyn Monroe i braće Kennedy

merlin monro
Foto: Screenshot
03.03.2014.
u 14:40

Marilyn Monroe, John F. Kennedy i njegov brat Robert Kennedy sudjelovali su u orgijama koje su snimljene i spremljene kod bivšeg tjelesnog čuvara Williama Castleberryja...

Marilyn Monroe, John F. Kennedy i njegov brat Robert Kennedy sudjelovali su u orgijama koje su snimljene i spremljene kod bivšeg tjelesnog čuvara Williama Castleberryja. Davno zaboravljeni uradak uskoro će na aukciju. William Castleberry, bivši holivudski tjelesni čuvar, kazao je da je film bio nestao iz njegove kuće sa svom ostalom vrijednom imovinom.

Aukcijom želi nadoknaditi 200 tisuća dolara, koliko mu treba da bi podmirio sudske troškove. Nije priznao novinarima odakle mu film, no otkrio je da ga je držao u tajnosti iz poštovanja prema suprugu Marilyn Monroe, sportašu Joeu DiMaggiju koji mu je bio veliki prijatelj.

>>'Kim Kardashian je Marilyn Monroe našeg doba'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EU afrodita
EU afrodita
15:59 03.03.2014.

dakle ljubavni trokut...ili sandwich

NY
Nyc1
18:41 03.03.2014.

Zutilo od novinarstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije