Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22. siječnja

Uskoro saznajemo dobitnika Cesarice! Oštra konkurencija za hit godine

PR
20.01.2021.
u 10:55

A konkurencija je i više nego jaka: Damir Kedžo, Antonija Šola i Mario Roth, Vinko Ćemeraš, Pravila Igre, Marko Perković Thompson, Massimo, Zsa Zsa i Hiljson Mandela, Franka, Petar Grašo, Vanna i grupa Silente.

Ovaj petak, 22. siječnja u 20:05 h na HTV2, saznat ćemo dobitnike nagrada Cesarica 2020.! Protekla godina bila je veliki izazov za hrvatske glazbenike, ali unatoč teškoj godini stvarali su i snimali pjesme koje su nas iz mjeseca u mjesec osvajale i koje je publika prepoznala kao svoje. Dvanaest pjesama, dvanaest mjesečnih hitova koji su sada, na samom početku 2021., ušli u konkurenciju za Hit godine!

A konkurencija je i više nego jaka: Damir Kedžo, Antonija Šola i Mario Roth, Vinko Ćemeraš, Pravila Igre, Marko Perković Thompson, Massimo, Zsa Zsa i Hiljson Mandela, Franka, Petar Grašo, Vanna i grupa Silente. Upravo njihovih 12 pjesama u borbi je za prestižnu nagradu – Cesaricu za hit godine!

U neobičnoj, izazovnoj i teškoj godini za nas, Cesarica je i dalje neumorno promovirala domaću glazbu, pružajući joj zasluženu pažnju. Sada smo došli do velikog finala i ovaj petak, 22. siječnja na Drugom programu Hrvatske televizije te u programu Hrvatskog radija, dodijelit će se Cesarica - nagrada publike za hit godine. Osim statute koja će pripasti najboljoj pjesmi 2020., kroz emisiju će se dodijeliti i brojne druge prestižne nagrade poput primjerice Cesarice za radijski hit, Cesarice za zabavni hit, nagrade za Hit autora itd.
Kroz emisiju ćemo se prisjetiti i svih dvanaest dobitnika Hita mjeseca, vidjeti sva poznata lica hrvatske glazbe i uživati u najboljim pjesmama 2020. godine!

Foto: PR

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije