Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uubuđenje raste

Uskoro odluka o novoj Miss Universe! Naša Ora Ivanišević oduševila u "goloj" haljini Matije Vuice

12.12.2021.
u 11:48

Tamnokosa ljepotica na svom je Instagram profilu podijelila fotografije iz Izraela gdje se danas održava finale izbora za Miss Universe svijeta

Hrvatska Miss Universe Ora Ivanišević (20) na svom je Instagram profilu podijelila fotografije iz Izraela gdje se danas održava finale izbora za Miss Universe svijeta. Tamnokosa ljepotica u Izrael je doputovala prije desetak dana i vjeruje kako se odlično pripremila za nastup pred žirijem:

-Od toliko sreće i uzbuđenja uopće nisam osjećala živce i nervozu, i mislim da nećete pronaći fotografiju na kojoj se ne smijem od uha do uha. Ovo je jedno od najboljih i najljepših iskustava u mom životu, jedva čekam finalnu večer da se svi moji snovi napokon ostvare., poručila je lijepa Ora te odala u čemu se predstavila:

- Sve je spremno i jako sam uzbuđena što ću na svjetskoj pozornici prošetati u haljinama hrvatskih dizajnera. Večernju haljinu za natjecanje kreirala je Matija Vuica, a nacionalni kostim koji predstavlja prelijepo Jadransko more i naše Elafite kreirala je Džemila Dilberović iz Dubrovnika., kazala je.



Inače, sredinom srpnja, kada je stigla u Smaragdnu dvoranu zagrebačke Esplanade na finalni izbor za Miss Universe Hrvatske, nije ni sanjala da će za malo više od četiri mjeseca putovati u Izrael na 70. svjetski izbor za Miss Universe. Studentica managementa u turizmu Ora Antonia Ivanišević 28. studenog stigla je u Jeruzalem, a svaki dan ispunjen joj je obvezama.

No, ništa u ovo pandemijsko vrijeme nije jednostavno pa je tako i izbor postavio svoja epidemiološka pravila kako bi zadržao sigurnost da će sve proći u najboljem redu na finalnoj večeri. Sve djevojke, njih 78, moraju obavezno biti cijepljene s dvije doze, pa i booster ako je prošlo šest mjeseci od posljednje. Ipak je to Izrael, zemlja koja je prva uvela cijepljenje booster dozom. Obavezan je i PCR test po dolasku, a i samoizolacija od 24 sata.

Odala nam je i kako joj izgledaju izraelski dani: -Tipičan dan izgleda otprilike ovako: nakon buđenja oko 6 ujutro, šminke i frizure koju same radimo za svakodnevne aktivnosti, idemo na doručak, sve pod budnim okom naših shaperon ili paziteljice. Svaka grupa od po 4 djevojke ima po jednu shaperon bez koje ne smijemo napuštati svoju sobu i kat na kojem smo smještene. One nam svaku večer daju raspored za idući dan. Ovih prvih nekoliko dana imale smo registrations & fittings, razna snimanja za potrebe produkcije i društvenih mreža, posjet gradu i snimanja na lokacijama, modnu reviju. Kad dođemo u Eilat, tada nas uglavnom očekuju cjelodnevne vježbe koreografije.-kaže dodajući kako o ukupnom plasmanu ne razmišlja previše jer ovo sve prvenstveno vidi kao divno životno iskustvo:
-Svjesna sam da je konkurencija izuzetno velika, da su tu neke velesile u svijetu izbora ljepote poput Venecuele ili SAD-a koji imaju najviše pobjeda do sada, no svjesna sam i svojih vrijednosti. Puno sam radila na sebi, trudila sam se dobro pripremiti i nadam se da će to vidjeti i članovi žirija. Voljela bi ući u top 20, pa i u top 10., kazala nam je.

Božidar se vraća na tv ekrane!

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:50 12.12.2021.

Može, slobodno, u bikiniju (ili čak i gola) izać' na pozornicu, ne vidim veliku razliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije