Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astrologinja predviđa

Uskoro nova ljubavna priča Jelene Rozge!

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
20.10.2018.
u 22:44

Puno je emocionalnih događaja u životu, kako kroz događaje, tako i kroz unutarnje emocionalne konflikte.

Plenetarni aspekti govore o osobi koja ima pozitivan odnos prema životu, koja upravo zbog toga ima i uspješnost.

Jelena Rozga je svjesna da ima sreće u životu – da su je pored toga što je nadarena, uvijek štitile neke okolnosti, jedna viša energija. Roditelji a potom i autoriteti u poslu joj rado daju podršku. Iskrena je i dobiva od života ono što želi. Ona je dinamična, neovisna o drugima, te posjeduje magnetizam i privlačnost, originalnost, kreativnost i jaku volju.

Neki pak aspekti ukazuju na teškoće u izražavanju osjećaja, na emocionalne blokade i zbunjenost u emocijama. Ima jaku potrebu za djelovanjem u svakom smislu. Obično je jako puno aktivnosti i događaja unutar obitelji, pa dom nije baš uobičajeno mjesto opuštanja i punjenja energijom. I prehrambene navike su neredovite, s nogu.To utječe na njezino zdravlje.

Puno je emocionalnih događaja u životu, kako kroz događaje, tako i kroz unutarnje emocionalne konflikte. Jelena teže integrira svoje potrebe sa tuđim emocionalnim potrebama, pa zapada u emocionalne konflikte...I to je rizik za zdravlje.

Odgovornost i disciplinu lako podnosi. Mentalno je brza i ima rivalitetan odnos. Sigurno je u razredu bila veseljak, koja je ispod klupe čitala nešto sasvim drugačije od gradiva ili propisane leterature. Oni koji sa njome rade sigurno znaju da Jele ne priznaje pogreške.

Novca joj ne nedostaje, a novac (i imovina) predstavljaju za nju moć, kako bi je drugi cijenili (i voljeli). Za razliku od mnogih ona zarađeni novac radije spremi od ljudi i čuva nego što ga pokazuje. Ne igra se niti ne kocka sa imovinom. Ljubomora i posesivnost jesu njezine osobine u partnerskim odnosima. Ukoliko partner ne dozvoljava dominaciju, veza ne može opstati.

Ona u vezi treba doza slobode za napredak, rast i tada će partneru dati lijepu kompenzaciju za to. Direktna i odlučna, sposobna za puno toga. Nikada ne odgađa ono što može odmah učiniti. Hrabra i u onome što druge plaši.

 

Priznala ona drugima ili ne, ali njezina ljubavna priča sa Stjepanom Hauserom dizala ju je u nebeske visine, a potom je bilo suza, razočarenja i osjećaja ‘’rasplinutog mjehurića od sapunice.

U slijedećih godinu dana možemo očekivati nove hitove, suradnike, novu javnu ljubavnu priču. Preporučujemo da posebnu pozornost posveti svojem zdravlju I da kombinacijom moderne i tradicionalne medicine, a poglavito sa tehnikama opuštanja, učini sve što njezinom tijelu i umu

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
ObrenM
08:00 21.10.2018.

Lijepo nam Vecernji donese vazne vijesti u sv.Nedjelju.

Avatar DŠ.....
DŠ.....
22:57 20.10.2018.

Još samo da doznamo tko će biti sretnik koji će prihvatiti Jeleninu dominatnu ulogu u vezi!

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
22:58 20.10.2018.

ma samo da mi joj ga malo smočit..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije