Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astrologinja predviđa

Uskoro iznenađenje za Petra Grašu!

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/7
29.10.2018.
u 07:00

Pred njim je godina novih tekstova, novih spotova, novih tračeva, više prisutnosti u vizualnim medijima.

U svakoj osobi možemo vidjeti neke detalje koji ih čine posebnima, jedinstvenima.

Upravo Petar Grašo golica radoznalost u nama jer je uglavnom sa svojim pjesmama prisutan u javnosti.

Ono po čemu je jedinstvena pojava u javnom životu jest njegov integritet. On upravo najviše drži do svojeg integriteta, a on proizlazi iz vrlo pozitivnog i postojanog utjecaja oca na Petrov karakter. To je ujedno i dokaz da u odgoju ne treba biti strog, nego da treba vlastitim primjerom djetetu biti uzor.

Majka je snažna žena, s izraženim utjecajem u smislu sveprisutnosti, jer kao mama uvijek ima “uvida” u svaku sitnicu Petrova života. Grašo je istinska umjetnička duša u svemu, od glazbe, preko interijera, do kulinarskih vještina. U mlađim danima je prekide u procesu obrazovanja opravdavao okolnostima, a sada voli “popunjavati rupe” u znanju.

Petar Grašo vrlo je uvjerljiv u izražavanju, stoga su mu tekstovi pjesama vrlo važni, životni su. Pristojan je u ophođenju (osim u intimnim sukobima kada koristi drugačiji rječnik). Odličan je u procjeni ljudske psihe. U odnosima, a pogotovu s partnericom, Petar je vrlo galantan i voli više davati nego što prima. Partnericu često iznenađuje romantičnim gestama, koje nisu uobičajene, pa od trenutaka zna napraviti pravu bajku.

Odgovara mu veza u kojoj ima dovoljno dnevne slobode, a to bi se moglo opisati sljedećom metaforom: veza sa ženom koja poput “stjuardese” danima izbiva, a potom svojim dolaskom kući uljepša život. Petar Grašo je ugodno predvidljiv i istovremeno zanimljiv. Drag je svima. Gotovo da je razmažen, ali to je samo odraz obiteljske ravnoteže i odgoja s puno ljubavi. Čini se da mu sve u životu ide od ruke, lako.

Pred njim je godina novih tekstova, novih spotova, novih tračeva, više prisutnosti u vizualnim medijima. Tu je i uloga “učitelja” u kojoj će biti vrlo uspješan. A s time u vezi je i nagrada koja je za njega iznenađenje.

Preporuka: treba se paziti ozljeda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije