Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollywood stiže

Uskoro će se zagrebačkim ulicama prošetati ove holivudske face

Foto: Screenshot
1/6
28.03.2019.
u 22:45

Početkom svibnja ekipa iz filma 'Čuvaj me s leđa' prošetat će se zagrebačkim ulicama kako bi snimili kadrove za drugi nastavak, a lokacije snimanja će biti Mimara i srednjoškolsko igralište u blizini.

Hit-akcijska komedija 'Čuvaj me s leđa' (eng. 'Hitman's bodygurad') svoj rovinjski set seli u Zagreb početkom svibnja, piše Jutarnji list. Osim Rovinja i Zagreba, predviđeno je da će se film snimati i u Rijeci, odmah nakon Rovinja.

Prvi dio filma sniman je u Londonu, Amsterdamu i Sofiji, ali nije poznato koje su lokacije, osim Hrvatske, planirane za drugi dio.
Na sam Praznik rada počinje snimanje akcijskih scena u okolici muzeja Mimare i srednjoškolskog igrališta uz Klaićevu ulicu, tako da će Zagrepčani navodno moći sresti holivudske zvijezde Salmu Hayek (52), Samuela L. Jacksona (70) i Ryana Reynoldsa (42) proslavljenog ulogom Marvelovim superjunakom Deadpool.

Hayek, Jackson i Reynolds dio filma snimat će upravo u Mimari, a osim toga producente je zanimala i lokacija Zapadnog kolodvora, a navodno će se i dio kadrova snimati u ZET-ovim tramvajima.

Trenutni podaci na najvećoj filmskoj bazi Imdb govore da će se super triu pridružiti i Morgan Freeman (81), ali to još nije službeno potvrđeno. Jutarnji doznaje da će se scene snimati do 12. svibnja, tako da će se tih dana ulicama Izidora Kršnjavog i Savskom cestom promet odvijati posebnom regulacijom.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli tijekom snimanja.

Komentara 1

Avatar speak_loud
speak_loud
22:39 14.04.2019.

Dobra prilika za reklamu Končar električnog tramvaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije