Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovački festival

Urban&4, Elemental, M.O.R.T. i Porto Morto nova imena na Danima piva

Izvođači na Danima piva
Foto: PR
1/5
28.06.2019.
u 11:16

Već su najavljeni Prljavo Kazalište, Neno Belan, Psihomodo Pop, Vojko V, Jura Stublić, Kojoti, Tram 11, Pips, Chips & Videoclips, Edo Maajka, Jonathan, Rezerve, Svemirko, Kawasaki 3P, Mašinko, High5 i Buntai

Urban&4, Elemental, M.O.R.T. i Porto Morto pridružuju se već najavljenim imenima koja će nastupiti na 33. karlovačkim Danima piva, objavili su organizatori.

Već su najavljeni Prljavo Kazalište, Neno Belan, Psihomodo Pop, Vojko V, Jura Stublić, Kojoti, Tram 11, Pips, Chips & Videoclips, Edo Maajka, Jonathan, Rezerve, Svemirko, Kawasaki 3P, Mašinko, High5 i Buntai, a organizatori će tijekom srpnja najaviti ostale detalje programa.

- Urban&4 miljenici su publike, a nakon što su punili klubove diljem Hrvatske i regije stižu i pred karlovačku publiku! Bend koji je poznat po najimpresivnijim nastupima uživo u Karlovac donosi presjek svoje odlične karijere. Elemental su ponosni vlasnici preko 120 pjesama, a prošle godine proslavili su i 20. rođendan benda. Rasprodali su brojne koncerte diljem regije te svoje najveće hitove donose i na pozornicu Dana piva Karlovac. M.O.R.T. je bend koji je svirao diljem Hrvatske i regije te svoj snažan zvuk donose i na Dane piva Karlovac. Pridružit će im se i sjajni Porto Morto koji oduševljavaju i publiku i struku te Zimski, mladi reper iz Zagreba - navode organizatori.

Uz glavnu glazbenu pozornicu smještenu u samom centru grada na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, košarkaško igralište Šanac te kultno kino Edison, gdje će gosti moći uživati u elektronskoj glazbi, program će se održavati i na Foginovom kupalištu, na kojem će biti festivalski kamp, te na lokaciji ŠRC-a Korana, gdje će se održati Obrtnički sajam uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbeni sadržaj.

Pogledajte i nastup Franka Turnera na INmusicu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije