Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi odlaze

Uragan Meghan razara i dalje: Još jedna pomoćnica dala je otkaz!

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
09.12.2018.
u 18:19

"Pantera Samantha" je jedna od kraljičinih najbitnijih pomoćnica te je radila kao tajnica za komunikacije više od 17 godina.

Osobna tajnica princa Harryja i Meghan Markle odlučila ih je napustiti u proljeće, nakon što im se rodi prvo dijete - nekoliko tjedana nakon što ih je napustila još jedna pomoćnica.

 


 

Samantha Cohen je ključni član Meghaninog osoblja i njen odlazak je dao maha glasinama da je s Meghan teško raditi.
Ova 50-godišnjakinja, koju u zovu i "Pantera Samantha" je jedna od kraljičinih najbitnijih pomoćnica te je radila kao tajnica za komunikacije više od 17 godina.

 

Harryju i Meghan se pridružila 'privremeno', kada je otkaz dao Edward Lane Fox, koji je na toj poziciji bio pet godina.

 

Komentara 3

JZ
Jedan_Zagrepčanec
19:01 09.12.2018.

Otkad smo pod britanskom krunom nešto ne primjećujem da nam je bolje. Pitam novinare hoće li nam biti bolje nakon Brexita kad više ne budemo u EU... Nego što je danas ručala naša kraljica Elizabeta? I moraju se konačno zaustavitii te lažne vijesti da imamo nekakvu predsjednicu, vladu na Gornjem Gradu (a zapravo je u Downing Steetu) i slične gluposti kad se zna da imamo kraljicu a ovo nam je prijestolonasljednik. Pa da živim u Londonu ne bih u novinama čitao toliko o kraljevskoj obitelji. Dajte sjašite s te teme već jednom "novinari".

TR
trieste
23:07 09.12.2018.

Joel you are full of BS.

JO
Joel
20:01 09.12.2018.

Netko mora razoriti posljednje feudalno ustrojenje u suvremenom svijetu. Britanija je premundirena kraljevina u kojoj isti stari zemljposjednici nisu izgubili svoje feude i kmetove iz daleke prošlosti. Kraljica ubire zemljišne takse iz "slobodne i suverene" Kanade i isto tako suverene Australije. Komonvelt je investicija koja Britaniji još uvijek donosi prihode. Dio tih prihoda se dijeli sa tobože demokratski izabranim valsima u tim zemljama. Sve je to Britancima jedan dobro uigran biznis. Vrijeme je da svatko mora zaraditi za život, a opet poput nas u Hrvatskoj, male podaničke državice prave korak natrag i omraženu komunističku vlast zamijenjuju složačenjem istoj ovoj britanskoj kruni i njenim saveznicima. Amerikanci Hitlera opisuju po genocidnom odnosu prema financijski superiornim Židovima, ali izbjegavaju njegove analize svjetskog ustrojstva koje pokazuju anglo-saksonsko iskorištavanja svjetskih dobara i ljudi. Drugi svetski rat je počeo 1939. godine, ali Amerikanci prestaju suradnju sa Nijemcima tek 1942. godine, kad su Židovi konačno kupili njihovo savezništvo. Reklo bi se da su na taj način Amerikanci pomagali HOLOKAUST sve dok im je to bilo u interesu.... Izvinjenje onima, koji ne vole ove navode...ali provjerite svaki od njih...istiniti su i provjereni, kako od samih Židova, tako i od ostalih povjesničara, koji posjeduju originalne dokumente.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije